P. Kucalas 60. (vl.)
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 18:00

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary si odváží z Třeboně tři body


Branky


60. P. Kucalas (vl.) - 50. M. Geňo , 62. J. Staněk , 75. M. Psohlavec
0

Domácí Jiskra se dlouho držela, na první gól Buldoků ještě dokázala odpovědět. Další dvě vstřelené branky hostí však již zůstaly bez odezvy a Jihočeši se tak stále krčí na posledním místě bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Těžký los a těžký vstup do Divize A. Tak by se dalo shrnout prvních šest kol pro třeboňskou Jiskru. Po Aritmě, Klatovech nebo Hořovicku jí však stál v cestě další z favoritů celé soutěže, Karlovy Vary.

 

První poločas byl poměrně vyrovnaný, domácí se i bez zkušených opor Maxy a Šafránka drželi. Dokonce se mohli dostat do vedení, Winkler však samostatný únik na karlovarského Strnada nevyřešil vůbec dobře. I Karlovy Vary se párkrát dostaly do slibné situace, žádnou z nich ale nevyřešily ideálně a třeboňský gólman Skála se příliš nezapotil. Obě strany si pohlídaly poločas bez inkasování branky a doufaly ve zlepšený výkon ve druhém dějství.

Čtyři karlovarské góly, tři do sítě Třeboně

Pět minut po začátku druhého poločasu zahrával hostující kapitán Marián Geňo pokutový kop po nastřelené ruce a nemýlil se. O deset minut později dokázala Jiskra odpovědět, dorážku Djurova si srazil do vlastní brány Panajotis Kucalas. Dlouho se ale domácí neradovali. Už v 62. minutě fauloval Cahyna a trestný kop zahrál bezchybně Jan Staněk. Pojistku pro Buldoky obstaral prozatimní nejlepší střelec Divize A Martin Psohlavec, když po centru hlavičkoval do tyče a následně uklidil odražený balón do brány.

 

Pro Psohlavce to byl již gól číslo šest v šestém utkání. Co by Třeboň za šest gólů dala. Ta je se skóre 2:14 stále na posledním místě a s nulou na kontě získaných bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
M. Rossmann (Jiskra Třeboň): "Přijel jeden z nejlepších soupeřů. V první půli jsme měli obrovskou šanci jít do vedení, ale Winkler neproměnil. Ve druhé půli šli hosté do vedení. Po smolné ruce jednoho z našich obránců ve vápně se pískala penalta a exekutor ji bez problémů proměnil. Podařilo se nám vyrovnat po hezké akci Kamila Benháka. Radost nám ale nevydržela dlouho, už po dvou minutách vymetl šibenici Staněk z trestného kopu. Třetí gól pak padl po dorážce. Stále čekáme na první body, snad to zlomíme o víkendu v Milevsku."

FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "První poločas byl vyrovnaný s hodně nepřesnostmi. Měli jsme nějaké šance, které jsme ale neproměnili. Největší šanci měla ale Třeboň. Na začátku druhého poločasu jsme se dostali do vedení, bohužel jsme poté inkasovali. Perfektně zahraným přímým kopem jsme ale rychle odpověděli a od tohoto stavu jsme v podstatě kontrolovali hru. Myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě. Zápas se asi nejvíce povedl Blažkovi a Staňkovi."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - M. Kodras [-] , K. Benhák [-] (76. M. Rossmann [-] ) , M. Franěk [-] (70. M. Chromčák [-] ) , D. Kolafa [-] (76. J. Matoušek [-] ) - M. Djurov [-] (79. K. Holzepl [-] ) , L. Winkler [-] (76. M. Přibyl [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - J. Blažek [-] , L. Mestl [-] (87. K. Plachý [-] ) , T. Oslovič [-] , M. Polom [-] - P. Kucalas [-] , J. Staněk [-] , P. Maňák [-] (63. D. Krlička [-] ) , J. Dušek [-] (81. M. Királyi [-] ) - M. Geňo [-] (90. M. Pěkný [-] ) , M. Psohlavec [-]

ŽK: 43. M. Franěk , 61. O. Cahyna , 78. J. Matoušek - 86. P. Kucalas .
Hráči zápasu: J. Staněk , J. Blažek .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Dobrý Jan - Flimmel Milan, Hurych Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.