2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzduchotechnici slaví třetí bodový zisk v řadě, Rybníkáří se dál trápí


Branky


0

Ani v sedmém kole se nepodařilo třeboňské Jiskře bodovat, na milevské půdě prohrávala už od 9. minuty po Knotkově střele a klid domácím fotbalistům definitivně přinesl gól Komárka. Milevsko je tak se ziskem deseti bodů nejlepším jihočeským celkem v Divizi A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Pepa

Vzduchotechnici z Milevska potvrdili herní i výsledkový vzestup a po dvou vítězstvích po penaltách dokráčeli také k plnému tříbodovému zisku, když v jihočeském derby porazili Jiskru Třeboň.

 

První branka utkání padla po rohovém kopu, Suchan se dostal k odraženému míči a nahrál Josefu Knotkovi, který vypálil z jednadvaceti metrů a jeho rána skončila až v síti. Milevsko se po vstřeleném gólu uklidnilo a bez větších problémů určovalo průběh zápasu. V posledních deseti minutách prvního dějství měl pak hodně práce třeboňský gólman Skála, všechny pokusy Vzduchotechniků zlikvidoval a držel nad vodou naděje Jiskry.

Druhý Pepa

Milevští přidali pojišťovací trefu v 65. minutě, Koutník vysunul Kosíka, ten se dostal do vápna a našel přihrávkou pod sebe Josefa Komárka. Jeho rána zamířila přesně k levé tyči Skálovy brány a hráči Jiskry už tušili, že ani v tomto utkání se nedočkají prvního divizního bodového zisku. Rybníkáři Šmitmajera v brance domácího mužstva moc neprověřili, za zmínku však stojí jedna parádní dalekonosná rána, která skončila na břevnu. 

 

Další příležitost k bodování budou mít hráči z lázeňského města příští týden, doma přivítají předposlední ZČE Plzeň.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
K. Syrovátka (ZVVZ Milevsko): "Pomohlo nám, že jsme dali rychlý gól. Pak jsme sice trochu vypadli z tempa, ale od nějaké 30. minuty jsme zas byli aktivnější a hosty jsme přehrávali. Neproměnili jsme následně tři nebo čtyři tutovky do konce poločasu, kdy jsme se mohli uklidnit. Na začátku druhého poločasu jsme nedali samostatný nájezd, což byla škoda. Byli jsme ale aktivnější než Třeboň a zaslouženě jsme vyhráli. Zápas se povedl Ondřeji Kosobudovi, Koutníkovi a Knotkovi."

TJ Jiskra Třeboň
M. Rossmann (Jiskra Třeboň): "V Milevsku nás nečekalo nic lehkého. Soupeř dal gól už v 9. minutě z první střely na bránu a to se pak hraje těžko. Měl navíc ještě další dvě tři šance, které nakonec naše obrana uhasila, i když jednou až na brankové čáře. Pak jsme se trochu oklepali a začali hrát i my, bohužel jsme to nevyjádřili gólově. Ve druhé půli přidalo Milevsko po hezké akci ze strany druhý gól. Ke konci jsme se snažili se zápasem ještě něco udělat, ale soupeř si už vedení pohlídal."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Knotek [-] , O. Kosobud [-] , J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] - T. Kukučka [-] (61. J. Michalec [-] ) , F. Koutník [-] (87. D. Januš [-] ) , J. Komárek [-] , J. Barda [-] , V. Kosík [-] (87. J. Marvan [-] ) - P. Dvořák [-] (87. M. Suchan [-] )

TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Straka [-] , J. Gulaš [-] , M. Chromčák [-] , M. Šafránek [-] - M. Franěk [-] (57. M. Rossmann [-] ) , D. Kolafa [-] , K. Benhák [-] (83. P. Dobeš [-] ) , T. Maxa [-] - K. Holzepl [-] , M. Djurov [-] (32. L. Winkler [-] )

ŽK: 65. J. Barda - 86. D. Kolafa , 90. P. Dobeš .
Hráči zápasu: J. Knotek , O. Kosobud , F. Koutník .
Místo: Letní stadion tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fojtík Martin - Vodrážka Dan, Štuk Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.