Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycanští si smlsli na Energeticích


Branky


17. M. Vohrna , 27. L. Zoubek (p.) - 14. P. Jindřich , 63. P. Jindřich , 67. Š. Špic , 82. P. Aubrecht , 89. A. Heller
0

Ač se podařilo domácímu ZČE v prvním poločase otočit stav utkání, druhé dějství už hosté z Rokycan ovládli a připsali si pohodovou výhru. Domácím se tak vůbec nepodařilo navázat na výhru z Klatov, naopak hostující celek bodoval již počtvrté v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzeňský obrat

Domácí Energetici chtěli navázat na venkovní výhru z Klatov, kde minulý víkend zvítězili 3:1. Do cesty se jim postavily Rokycany. Hosté naopak měli co napravovat, naposledy naprosto ztratili zápas s Milevskem, kdy ještě v 85. minutě vedli 2:1. Pak však přišlo vyrovnání a prohra v penaltovém rozstřelu.

 

Aktivnější hosté vstoupili do zápasu lépe, ve 14. minutě se ze svého prvního dnešního gólu radoval bývalý šutér Čížové Petr Jindřich. Netrvalo dlouho a domácímu týmu se podařilo srovnat. Po rohovém kopu se hlavou trefil Marek Vorhna. Ve 26. minutě byl pak ve vápně faulován plzeňský Bednář a nařízený pokutový kop bez problémů proměnil Lukáš Zoubek. Hosté se snažili do konce poločasu alespoň vyrovnat, chyběl jim však klid na kopačkách a přesnější zakončení. 

Rokycanský obrat. Ve velkém stylu

To ve druhé půli se už rokycanským dařilo proměňovat své šance lépe. Hodně jim také hráči ZČE pomohli, nestíhali, kazili přihrávky a nabízeli tak svému soupeři jeden brejk za druhým. V 63. minutě přidal svůj druhý gól Petr Jindřich a bylo srovnáno. Hned za další čtyři minuty se prosadil stoper Štěpán Špic a zvrátil stav zápasu ve prospěch hostů. Místo tlaku a snahy o kýžené vyrovnání dostali domácí v poslední destiminutovce ještě dva góly. Nejdříve se trefil Pavel Aubrecht a pátou brankou do sítě ZČE ukončil demolici střídající Adam Heller.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
J. Kural (ZČE Plzeň): "Celé utkání bylo ve znamení toho, že Rokycany byly rychlejší, bojovnější a dá se říct, že i fotbalovější. My jsme kazili hodně přihrávek, z čehož jsme také dostávali branky. I když se nám podařilo otočit z 0:1 na 2:1, tak druhá půle byla z naší strany hodně špatná se spoustou chyb. Z naší strany určitě slabší výkon. Málo pohybu, i bojovnost byla špatná. Ze strany Rokycan bych vyzdvihl stopera Špice a Pavla Aubrechta."

FC Rokycany
P. Aubrecht - trenér (Rokycany): "Derby je vždycky ošidná záležitost. Domácí byli posilněni výhrou z Klatov, nám se úplně nepovedl zápas s Milevskem. Dobře jsme začali, bohužel jsme pak měli pasáž, kdy jsme přestali hrát, a soupeř otočil. Něco jsme si k tomu řekli v kabině, protože tam bylo hodně věcí, které jsme dělali špatně. Druhý poločas byl od nás úplně o něčem jiném. Hráli jsme tak, jak jsme chtěli, a začali jsme i proměňovat šance. Druhá půle byla jednoznačně v naší režii a dá se říct, že jsme otočili utkání zaslouženě. Celé mužstvo hrálo dobře, ale vyzdvihl bych Honzu Hereita, Pavla Aubrechta a Petra Jindřicha."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Hejnal [-] , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , J. Šulc [-] - V. Lisý [-] , P. Bednář [-] , M. Fillinger [-] (58. P. Škarda [-] ) , P. Papáček [-] (76. M. Vít [-] ) , M. Vohrna [-] (71. D. Feiferlík [-] ) - J. Peterka [-] (71. L. Chocholatý [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Krčál [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , L. Aubrecht [-] - M. Spěváček [-] (76. A. Heller [-] ) , J. Hereit [-] , M. Černý [-] - P. Aubrecht [-] (88. M. Hlavsa [-] ) , R. Kropáček [-] (89. T. Kroc [-] ) , P. Jindřich [-] (89. F. Škarda [-] )

Hráči zápasu: P. Aubrecht , P. Jindřich , J. Hereit , Š. Špic .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Svatík Martin - Mudra Zdeněk, Janoch Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.