1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To, co se tu dělo, není normální, znělo po zápase z tábora domácích


Branky


25. R. Koutný - 5. D. Říský , 40. K. Krejčí (p.) , 44. D. Říský , 89. K. Krejčí (p.)
0

Jindřichohradečtí totiž byli pořádně naštvaní na rozhodčího Kvačka, který dle jejich názoru hrubě ovlivnil utkání ve prospěch Klatov. Trenér domácího celku Černoch po zápase uvedl, že šlo o odplatu za "protiberbrovský" článek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Říského a protesty domácích

Již v páté minutě se na půlce hřiště dostal k balónu Krejčí, dovedl ho až do vápna a zakončil, jeho střelu ještě brankář stačil ztlumit, ale dobíhající David Říský dorazil balón do brány - 0:1. Domácí se dostali do své první šance v 19. minutě. Přímý kop likvidoval Rojík. Ve 23. minutě dobře hlavičkoval střelec úvodní branky, ale brankář domácích Rešl předvedl parádní zákrok a střelu vyrazil na roh. Srovnáno bylo ve 25. minutě. Přímý kop Radima Koutného tečoval jeden z hráčů ve zdi a Rojík neměl šanci - 1:1. Ve 39. minutě zahrál dle názoru sudího jeden z domácích ve vápně rukou a nařízenou penaltu proměnil Karel Krejčí - 1:2. Nutno dodat, že domácí s verdiktem sudího vehementně nesouhlasili. O pět minut později se na vápně uvolnil David Říský a krásnou střelou do šibenice zvýšil náskok Klatov na 1:3.

Krejčího druhá penalta v samém závěru

Druhý poločas museli domácí hru otevřít, ale Klatovy poctivě bránily a vyrážely do protiútoků. Proměnili jen jeden, když se dvě minuty před koncem dostal do zakončení Karel Krejčí, ve vápně byl podkopnut červenou kartou potrestaným Beránkem a dostal možnost kopat druhý pokutový kop v zápase. Ten proměnil a uzavřel skóre zápasu na 1:4.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
M. Černoch (Jindřichův Hradec 1910): "To, co se u nás událo na popud jednoho článku v deníku iSport.cz, není normální věc. Řeknu to asi takhle, do tohoto kola jsem si na rozhodčí nestěžoval, naopak předváděli výborné výkony. Bohužel to, co se dnes u nás při zápase s Klatovy stalo, si myslím, že je velká věc k zamyšlení, protože hlavní rozhodčí Kvaček ovlivnil zápas natolik, že se se zápasem pak už nic dělat nedalo. Asi jsme byli lepším týmem, výsledek 1:4 je pro nás krutý. Zápas se povedl Radimovi Koutnému, Tomáš Beránek byl také výraznou postavou, i když pak dostal červenou. U hostů se mi líbil David Říský, bývalý hráč Sedlice. Potvrdil, že je pořád dobrým fotbalistou."

SK Klatovy 1898
O. Kadlec (Klatovy 1898): "Do utkání jsme vstupovali s vědomím toho, že nutně musíme bodovat a rozhodně podat lepší výkony než v posledních utkáních. Od začátku utkání jsme hráli ze zabezpečené obrany a na rychlé brejky. V zápase se nám podařilo po dlouhé době vstřelit i více branek. Soupeř má kvalitní mužstvo a určitě bych čekal, že mohou hrát v první polovině tabulky. Podle mého názoru jsme ale zaslouženě vyhráli a věřím, že získané body za týden potvrdíme před domácími fanoušky, které bychom se měli pokusit potěšit i zlepšenou hrou. "



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - J. Strejček [-] (83. O. Černoch [-] ) , T. Beránek [-] , V. Císař [-] , O. Blažek [-] - M. Šenkýř [-] , M. Slavík [-] , R. Koutný [-] , J. Kluzák [-] (60. P. Pěnka [-] ) - F. Kapias [-] (46. P. Jaroš [-] ) , V. Kučera [-] (75. F. Votava [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Wágner [-] , M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Chirinciuc [-] - T. Lhotka [-] (89. D. Dolanský [-] ) , D. Pavlovič [-] (85. D. Matějka [-] ) , M. Lukeš [-] , O. Kadlec [-] (74. L. Krásný [-] ) - D. Říský [-] (90. Z. Cibulka [-] ) , K. Krejčí [-]

ŽK: 48. M. Šenkýř - 27. O. Kadlec , 36. D. Říský , 63. T. Lhotka . ČK: 88. T. Beránek .
Hráči zápasu: T. Beránek , R. Koutný - K. Krejčí , D. Říský .
Místo: tráva. Počet diváků: 134. Rozhodčí: Kvaček Jan - Brychta Ondřej, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.