1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravovi ještě teď zvoní v uších


Branky


0

I přes velké množství šancí a tři tyčky hostů v první čtvrthodině rozhodl jediný gól domácího útočníka Mrázka z osmé minuty, který přisoudil všechny body Novému Strašecí. To nakonec dohrávalo v devíti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina, tyče!

Začátek utkání mezi Novým Strašecím a Rokycany byl velmi divoký. Hned ve třetí minutě dostali hosté možnost rozehrávat trestný kop, k jeho exekuci se postavil Spěváček a propadnuvší balón zastavila až tyčka Doubravovy brány. V 8. minutě reagoval středočeský celek úvodním a zároveň jediným gólem celého zápasu. Sokol rozehrával rohový kop, gólman Vild v souboji s Obermajerem propustil míč za sebe a na zadní tyči číhající Jan Mrázek pohodlně usměrnil hlavou míč do sítě. O dvě minuty později znovu zazvučela spojnice tyče a břevna domácí branky po střele Pavla Aubrechta z tresného kopu. Aby toho nebylo málo, další tyč po střele Černého zpoza vápna v 15. minutě jako by odbila smolnou čtvrthodinku hostujícího týmu.

 

Po akční patnáctiminutovce se hra zklidnila, oba týmy se soustředily především na defenzivní činnosti. Do konce poločasu se v podstatě hrálo jen mezi vápny.

Červánky domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, v 50. minutě si vypracovali příležitost ke srovnání, ani ta ale ke gólu nevedla. Dobrá obranná hra Strašecího působila hostům problémy, ti se dlouho nedokázali dostat do žádné další větší šance. V 68. minutě dostaly Rokycany možnost zahrát si přesilovku, Obermajer podle slov rozhodčího Severýna udeřil protihráče rukou do obličeje a zápas pro něj skončil.

 

Přibližně čtvrt hodiny před koncem prověřili rokycanští Doubravu v bráně domácích, který nezaváhal a chytil. Naopak ke konci zápasu mohli Středočeši potvrdit své vítězství, když unikli po straně Ducár a Palko. Situaci však špatně vyhodnotili a gólman Vild Palkův pokus chytil. V 90. minutě se pak ještě jednou rozezvučely tóny trefené brankové konstrukce, tentokrát napálil domácí Kaválek břevno. Stejný hráč pak navíc v nastavení obdržel druhou žlutou kartu, Nové Strašecí ale i s osmi hráči v poli těsnou výhru ubránilo.

(Foto: Jiří Duchoň)

 

SLEDUJTE NSÁ TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Po minulém zápase, kdy nám daly Klatovy osm gólů, jsme rádi, že jsme dokázali vyhrát a hlavně udržet čisté konto. Pár věcí jsme si vyjasnili, kluci odehráli zápas směrem dozadu velmi dobře. Samozřejmě jsme měli třikrát štěstí a hosté naopak smůlu, trefili třikrát tyčku. Červená karta pro Obermajera mi přišla hodně přísná, nevím. V pádu trefil rukou soupeře do obličeje, ne, že by mu nafackoval, trefil ho dlaní do obličeje při pádu. Právě jeho a Bodečka bych vyzdvihl, na stoperu odehráli velmi povedený zápas."

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "Celý zápas jsme byli lepší, bohužel jsme dali jen čtyři tyčky a neproměnili samostatný nájezd. Prostě nám to tam nespadlo a zápas rozhodla jedna vrácená hlavička. V posledních dvaceti minutách jsme si nedokázali poradit ani s přesilovkou, což mě hodně zklamalo. Po taktické stránce jsme závěr zápasu odehráli velmi špatně, v daný moment měl létat do vápna jeden balón za druhým a nám trvalo hrozně dlouho, než jsme ho tam vůbec dostali. To mě zklamalo a klukům jsem to dal po zápase jasně najevo. Pro nás nešťastný zápas, ale bohužel."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Mžourek [-] , M. Obermajer [-] , L. Bodeček [-] , L. Palko [-] - J. Ducár [-] (90. T. Janoušek [-] ) , M. Kaválek [-] , P. Duchoň [-] , D. Dolák [-] (36. P. Kučera [-] ) - J. Hájek [-] , J. Mrázek [-] (74. J. Kapek [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - L. Aubrecht [-] (65. O. Král [-] ) , Š. Špic [-] , M. Černý [-] , P. Grambal [-] (76. J. Klír [-] ) - J. Procházka [-] , M. Spěváček [-] , J. Hereit [-] , R. Kropáček [-] - P. Jindřich [-] (84. M. Hlavsa [-] ) , P. Aubrecht [-]

ŽK: 30. M. Kaválek , 58. M. Obermajer - 44. Š. Špic , 63. P. Grambal , 72. R. Kropáček , 84. P. Jindřich . ČK: 68. M. Obermajer , 90. M. Kaválek .
Hráči zápasu: M. Obermajer , L. Bodeček .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - Musil Jiří, Dobrý Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.