Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougóloví Zítek a Farkaš zazářili při popravě Čížové


Branky


0

Třicet osm minut stačilo hořovickému týmu ke vstřelení pěti gólů, který potvrdil první příčku v Divizi A. Útočník Vojtěch Zítek vstřelil podruhé za sebou dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna, dva, tři, čtyři, pět, gól!

Od prvních minut mělo Hořovicko zápas ve své režii, Čížové nedali lidově řečeno ani "čuchnout." Demolice Jihočechů začala už v 7. minutě. Po narážečce na půlce vyslal Nademlejnský do úniku Vojtěcha Zítka, který prostřelil Bébra v bráně Čížové. O tři minuty později se hořovičtí znovu radovali, po pěkné akci po straně se nadvakrát prosadil Dominik Farkaš. Ve 22. minutě se znovu trefil Dominik Farkaš, hlavou poslal míč odražený od břevna do brány. 

 

Střelnice v Hořovicích pokračovala, horor Čížové nekončil. Po půlhodině hry rozehráli domácí rychle trestný kop a Vojtěch Zítek krásnou střelou ze vzduchu z otočky vymetl šibenici Bébrovy klece! Hostující trenér Staroba se na defenzivní hru svého týmu už nemohl déle dívat a přichystal dvoje střídání, Helda s Korzhem nahradili Borsuc se Staňkem. Ani to ale nepřineslo změnu, ve 38. minutě dokonali domácí velmi rychlého "bůra." Zítek úspěšně napadal při rozehrávce gólmana Bébra, ten chyboval a Martin Nademlejnský neměl z vápna problém trefit opuštěnou bránu jihočeského týmu.

                                                                                                   

Pro Čížovou mohl dopadnout poločas ještě hůře, Hořovicko spoustu dalších šancí neproměnilo. Převaha středočeského celku na hřišti byla místy až drtivá.

Domácí si zápas užívali

Druhé dějství už takové tempo nemělo, hořovičtí chtěli vstřelit další branky, ale vědomi si svého obrovského náskoku, přeci jen trochu polevili. Jak trefně označil druhý poločas kapitán Kaufman, domácí se bavili fotbalem. I přesto mohli skórovat právě Kaufman, Vrabec, Nademlejnský, Zítek nebo Štěpnička. Jediná čížovská střela na Hercovu bránu přišla až v 80. minutě. 

 

Děsivé utkání z pohledu Jihočechů tak nakonec skončilo výsledkem 5:0. Hořovicko potvrdilo svou sílu a formu a drží první místo v tabulce. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "První poločas jsme odehráli skvěle, pět gólů v poločase mluví za vše. Zápas se musel líbit, hráli jsme velmi dobře, přímočaře. Tři čtyři góly padly i po hezkých akcích, zvlášť gól Vojty Zítka, kdy trefil šibenici, byl krásný. Trochu jsme polevili, druhý poločas jsme odehráli "pro zábavu." Zasloužené vítězství. Shodli jsme se, že za muže zápasu by si zasloužilo být označené celé Hořovicko. Každý bez výjimky hrál dobře, celý mančaft makal perfektně. Za vstřelené branky bych ale označil Farkaše se Zítkem."

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: "Zápas se mi hodnotí špatně. Ve dvacáté minutě jsme už prohrávali 4:0, takže od té chvíle se utkání už víceméně dohrávalo. Bylo vidět, že mají natrénováno mnohem více než my."



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Šmíd [-] - D. Farkaš [-] (75. T. Březina [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Rampa [-] (67. I. Zítka [-] ) , M. Nademlejnský [-] (61. J. Štěpnička [-] ) , O. Vrabec [-] (83. T. Srp [-] ) - V. Zítek [-] (71. D. Hájek [-] )

TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - T. Benetka [-] , M. Brož [-] , Y. Korzh [-] (34. D. Staněk [-] ) , M. Held [-] (34. D. Borsuc [-] ) - R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] (46. J. Bulíček [-] ) , M. Batryn [-] , P. Vávra [-] - M. Polodna [-] , M. Jirouš [-]

Hráči zápasu: D. Farkaš , V. Zítek .
Místo: tráva. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Duda Miroslav - Langmajer Lukáš, Kastl Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.