4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 18:00

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série prolomena, Rybníkáři slaví tři body!


Branky


39. M. Rossmann , 54. M. Djurov , 65. T. Maxa , 76. M. Djurov - 13. P. Duchoň
0

Dlouhá šňůra devíti zápasů bez vítězství je přetržena, Jiskra získala své první divizní body. Vítězství režíroval záložník Rossmann, který si připsal jeden gól a dvě asistence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelec Rossmann

Po nadějných posledních zápasech, kdy Jiskra nejprve ztratila vedení nad plzeňským Dynamem ZČE a následně v derby v Jindřichově Hradci inkasovala až v 88. minutě, chtěli domácí prolomit smůlu a začít sbírat body. V cestě jim stáli Sokolové z Nového Strašecí, kteří se pyšnili dobrým startem v divizi a zdatně dotírali na týmy jako Motorlet Praha, Aritma Praha nebo Tatran Sedlčany.

 

Ani utkání 10. kola Divize A však nezačalo pro jihočeskou Třeboň dobře. Už ve 13. minutě se totiž Nové Strašecí dostalo do vedení zásluhou Petra Duchoně. Svěřenci trenéra Tomáška však nesložili zbraně a bojovali. Působili aktivněji, měli míč více na svých kopačkách, ne a ne ale přijít úspěšná gólová akce. Po dvou povedených akcích dvojice Rossmann - D. Kodras měl góly na kopačce Djurov, ale teprve se zastřeloval. Strašecí hrozilo pouze z brejkových situací, s jednou z nich si skvěle poradil gólman Skála. Až ve 39. minutě se Třeboni podařilo vyrovnat - z rohového kopu se hlavou prosadil záložník Michal Rossmann

Nahrávač Rossmann

Hosté do druhého poločasu nastoupili poněkud laxně, čehož hladoví domácí dokonale využili. Na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, domácí předváděli velmi pohledné akce a konečně se i trefovali. V 54. minutě přihrál Rossmann Michaelu Djurovovi, který si věděl rady a poslal Rybníkáře do vedení. Po hodině hry odskočila Třeboň do dvoubrankového vedení a znovu měl v akci prsty Rossmann. Po jeho dalším centru se zjevil před gólmanem Doubravou kapitán Tomáš Maxa a nemýlil se.

 

O dalších jedenáct minut později dokonal zkázu středočeského klubu svým druhým gólem v zápase Michael Djurov, kterému pro změnu asistoval Dominik Kodras. Domácí si v závěru zápasu poklidně dokráčeli pro první vítězství v soutěži po postupu, a to zcela zasloužené.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Záložník D. Kolafa: "Celý zápas jsme byli lepší, a přestože jsme museli dohánět soupeřův náskok, nezlomilo nás to. Předvedli jsme výborný výkon. Pokusíme se to zopakovat i příští týden a třeba přivézt z Motorletu i první body z venku. Nejlepší hráč? Celý tým!"

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Venku, hlavně na jihu Čech, jsme na soupeře moc hodní. Nedokážeme jako doma přitvrdit hlavně ve vlastním vápně, dávám svou kůži lacino. Je to o padesát procent jiné než v domácích zápasech. V těch bojujeme, dokážeme kvalitně bránit, jsme agresivní a důrazní. Venku mi tyto aspekty chybí."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - M. Rossmann [-] (81. M. Kodras [-] ) , M. Šafránek [-] , K. Benhák [-] (85. M. Chromčák [-] ) , D. Kolafa [-] (66. M. Franěk [-] ) - M. Djurov [-] (82. K. Holzepl [-] ) , T. Maxa [-] (79. L. Winkler [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] (87. F. Javůrek [-] ) - P. Duchoň [-] , L. Bodeček [-] (85. J. Trégr [-] ) , R. Soukup [-] , M. Mžourek [-] - J. Ducár [-] (71. M. Hartman [-] ) , J. Hájek [-] , T. Janoušek [-] (52. P. Kučera [-] ) , L. Palko [-] - D. Dolák [-] , J. Mrázek [-]

Hráči zápasu: M. Rossmann , M. Djurov .
Místo: tráva. Počet diváků: 163. Rozhodčí: Kříž Jiří - Paták Viktor, Cihlář František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.