0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:30

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihočeské derby ovládli Malšané


Branky


0

Posily z českobudějovického Dynama byly vidět, Roudné zaslouženě zvítězilo v utkání s Třeboní. Skóre otevřel krásnou ranou Lerch, po přestávce pojistil tři body Jurdík. Díky výhře se tak Roudné přiblížilo středu tabulky, Jiskra je naopak stále poslední a její ztráta se každým kolem navyšuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lerchova paráda

Prestižní jihočeské derby mezi Jiskrou Třeboň a Malší Roudné přilákalo na stadion 350 diváků. Domácí chtěli potvrdit zlepšenou hru bodovým ziskem, hosté přijeli posilněni o hráče českobudějovického Dynama – v základu nastoupili stoper Hric, záložníci Lima s Vaňkem a útočník Jurdík.

 

První poločas byl velmi bojovný, Roudné bylo fotbalově kvalitnější, snažilo se útočit, drželo balón. Třeboňští ale dobře, zodpovědně a důrazně bránili, k ničemu hosty nepustili. Skóre se poprvé změnilo v 11. minutě, když to nešlo do plných, musel přijít gól z brejku. Po rychlém úniku Malšanů napřáhl Daniel Lerch z dvaceti metrů a svou životní trefou vymetl šibenici Skálovy klece! Do konce poločasu si roudenští hlídali vedení, obrana v čele s veteránem Kerlem v bráně pracovala na jedničku a Rybníkáře do ničeho nepustila.

 

Kerlovo čisté konto

Druhý poločas začal náporem Jiskry. Domácí fotbalisté aktivně napadali rozehrávku Roudného, z čehož pramenili dobré šance pro Třeboň. Tu největší měl Djurov, s jeho hlavičkou se ale Kerl dokázal vypořádat. Domácí se hnali za vyrovnáním a trochu otevřeli obranu. Toho v 56. minutě využila budějovická posila Milan Jurdík a svůj únik chladnokrevně zakončil.

 

Ač se Jiskra snažila se zápasem ještě něco udělat, roudenská obrana byla k nepřekonání. Do žádné vyložené šance domácí fotbalisty nepustila a může tak slavit vyhrané derby. Díky získaným třem bodům a zápasu k dobru se Malše dostala do kontaktu se středem tabulky. Třeboň se naopak stále trápí na dně a na předposlední Slavojáky z Českého Krumlova ztrácí už sedm bodů.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Útočník M. Djurov: "Sehráli jsme s favorizovaným Roudným výborný zápas, bohužel jejich zkušenost byla znát a odvezli si všechny body. Je škoda, že za ně nastoupilo tolik pendlů z Dynama, mohl to být zajímavější zápas, ale i tak jsme se nezalekli a odcházíme se vztyčenou hlavou. Snad tyto body pomůžou Roudnému k záchraně..."

TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Zápas určitě splnil to, co jsme čekali – že domácí budou makat, dřít, hrát na hranici pravidel, mají typy hráčů pro tvrdou hru. My jsme naopak měli herní kvalitu, měli jsme také nějaké hráče z druholigového Dynama. Domácí byli důrazní, my fotbaloví. Škoda, že jsme nedali góly dřív. Celkově jsme ale byli fotbalově lepší my a zaslouženě jsme vyhráli. Vyzdvihl bych určitě brankáře Kerla, na kterého moc míčů nešlo, ale v rozhodujícím momentě za stavu 0:1 nás podržel. Pak samozřejmě obránce Jakuba Hrice, držel obranu, dirigoval hráče. Tak si představuji prvoligového nebo druholigového hráče. Poprvé jsme nedostali gól v zápase, což byla hlavně zásluha těchto dvou hráčů."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - M. Rossmann [-] (73. M. Franěk [-] ) , K. Benhák [-] (85. M. Chromčák [-] ) , M. Šafránek [-] , D. Kolafa [-] (70. L. Winkler [-] ) - M. Djurov [-] , T. Maxa [-]

TJ Malše Roudné
D. Kerl [-] - P. Kössl [-] (73. T. Lonsmín [-] ) , J. Hric [-] , P. Turek [-] , D. Lerch [-] - F. Vaněk [-] , R. Otepka [-] , E. De Lima [-] , O. Otepka [-] (46. T. Trněný [-] ) - M. Jasanský [-] (88. D. Rottenborn [-] ) , M. Jurdík [-] (90. D. Chytrý [-] )

ŽK: 68. J. Gulaš - 31. P. Turek .
Hráči zápasu: J. Hric , D. Kerl .
Místo: tráva. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Novotný Miroslav - Kouba Štěpán, Kramlová Eliška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.