Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vzduchotechnici slaví šťastné vítězství


Branky


0

Zraněními zdecimované Nové Strašecí se dlouho drželo, po poločase byl stav nerozhodný 2:2. Zápas nakonec svým druhém gólem v samém závěru rozhodl Barda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v prvním dějství

Prostředí v Milevsku je známé tím, že se z něj body moc snadno nevozí. Nové Strašecí dnes tedy před sebou rozhodně nemělo jednoduchou situaci. Navíc, když se jim venku zrovna dvakrát nedaří, připomeňme jen nálože, které dostalo v Roudném (5:1), Klatovech (8:0) nebo Třeboni (4:1). Hlavním problémem pro hosty ze středních Čech je ale momentálně zdravotní stav hráčů týmu, na marodce mají Sokolové hned devět z nich!

 

Do utkání v Milevsku ale vkročili hosté tou správnou nohou. V 15. minutě vracel Obermajer po standardce míč hlavou před vápno, kde už čekal Marin Glasnovič a trefil se do černého. Vzduchotechniky obdržená branka probudila a ve 24. minutě srovnali skóre. Josef Komárek rozehrával standardní situaci z nějakých dvaceti pěti metrů, ta k překvapení všech propadla celým vápnem a míč se zastavil až v síti Kutovy branky.

 

O dvě minuty později dokonali domácí obrat. Komárek nahrál Kosíkovi, který odcentroval do vápna na Jakuba Bardu, a Milevsko šlo do vedení. Hostující tým reklamoval ofsajd, rozhodčí Kotyza ale zůstal klidný. Sokolové se dočkali vyrovnání těsně před ochodem do kabin. Domácí hloupě faulovali a darovali míč hostům. Ducár poslal balón do vápna, kde zaváhal gólman Horek a nešel do souboje, a Petr Duchoň placírkou pěkně uklidil míč do brány.

Šťastné tři body

Druhý poločas fotbalové krásy moc nenabídl. Hlavně domácím se nedařila kombinace, oba týmy využívaly nakopávaných balónů. Za hosty naskočili v průběhu druhého poločasu do hry dorostenci a nedostatek zkušeností byl znát především v samém závěru. Po autovém vhazování a pěkné přihrávce proti noze se totiž podruhé v utkání prosadil Jakub Barda a zajistil předčasné Vánoce pro Vzduchotechniky formou třech šťastných bodů.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: "Dostali jsme dva góly, oba pramenily z našich chyb. Pořád dokola. Standardky rozhodují zápasy. Byl to vyrovnaný zápas, nedařila se nám kombinace. Žádná hezká podívaná pro diváka. Vyhráli jsme šťastně, ale jsou to pro nás důležité tři body. Dobře zahráli Barda a Kosík."

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Kádr je momentálně hodně úzký a chybí mu „kvalita.“ Dokud to bude tak, jak to je, tak tyto důležité momenty zvládat nebudeme a budeme zbytečně prohrávat jako dnes. Dobře hrál Soukup."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Horek [-] - J. Knotek [-] , O. Kosobud [-] (37. L. Sedlák [-] ) , J. Suchan [-] , J. Škrábek [-] - F. Koutník [-] , J. Barda [-] , J. Komárek [-] , V. Kosík [-] (90. J. Pinc [-] ) , M. Novák [-] - P. Dvořák [-] (83. M. Suchan [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Mžourek [-] , L. Bodeček [-] (60. D. Dolák [-] ) , M. Obermajer [-] , R. Soukup [-] - J. Ducár [-] , P. Duchoň [-] (69. M. Cafourek [-] ) , J. Hájek [-] , J. Kapek [-] - J. Paluba [-] , M. Glasnovič [-]

ŽK: 50. F. Koutník , 53. J. Barda - 28. J. Kapek , 63. R. Soukup , 75. M. Obermajer , 75. J. Ducár .
Hráči zápasu: J. Barda , V. Kosík - R. Soukup .
Místo: Letní stadion - UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kotyza Václav - Brychta Ondřej, Šedivka Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.