2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí utnulo třízápasovou sérii porážek


Branky


0

Plzeňský tým vstoupil do utkání skvěle a od čtvrté minuty vedl. Do poločasu ale dokázali domácí zužitkovat svou převahu a srovnat. Zajímavou podívanou pak přinesl až závěr zápasu, ze kterého vyšli vítězně Sokolové z Nového Strašecí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól? Gól? Gól? Gól!

Plzeňské Dynamo ZČE začalo tam, kde minule skončilo. Po výhře 5:2 nad Jindřichovým Hradcem mělo dobrý vstup do utkání i proti Novému Strašecí. Ve 4. minutě totiž Sokolové chybovali na levé straně, nakopnutého balónu za beky využil Peterka a začal několikavteřinový adrenalinový festival šancí. Nejdříve trefil gólmana Kuta, pak rozezvučel břevno a následně i tyč! Spoluhráči s celým realizačním týmem si mohli konečně gólově zakřičet až napočtvrté, balón se totiž dostal k Petru Bednářovi, jenž trefil odkrytou část brány.

 

Úvodní patnáctiminutovku, která vyšla hostujícímu celku, pak vystřídala půlhodina, kdy se otěží chopili fotbalisté Nového Strašecí. Do šancí se dostali Ducár, Glasnovič nebo Mrázek, nevyřešili své situace však ideálně a Příhoda v bráně Dynama mohl být v klidu. Ve 28. minutě se ojediněle musel vytáhnout Kut, když robinsonádou vytáhl na roh střelu jednoho z hostujících hráčů. 35. minuta přinesla vyrovnání. Na centr z pravé strany si naběhl Ducár, natáhl balón do vápna a dloubákem na zadní tyč vybídl Jakuba Hájka ke skórování. 

 

Proslulé fotbalové pravidlo znovu v akci

Začátek druhého poločasu byl z obou stran rozpačitý, ani jeden tým nechtěl udělat chybu a čekal, co vymyslí soupeř. První větší vzruch měl na svědomí v 75. minutě Mrázek, místo střely ale volil zpětnou přihrávku. V 80. minutě si obrovskou šanci ke strhnutí zápasu ve svůj prospěch vypracovali hosté. Peterka se na malém vápně zbavil jednoho z bránících hráčů a vystřelil, míč mu však sjel po kopačce a trefil pouze brankáře Kuta ležícího na brankové čáře!

 

A tak se zas potvrdilo klasické fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš." V 84. minutě mělo Strašecí k dispozici standardku ve vzdálenosti dvaceti pěti metrů od brány, Ducár prudce vypálil, Příhoda míč neudržel a dorážející Marin Glasnovič se nemýlil. Závěr utkání nabídl závar před bránou domácího mužstva, obrana Sokolu si však poradila. A když smutný hrdina Příhoda pomáhající ve vápně při snaze vyrovnat fauloval protihráče, domácí se mohli radovat z vybojované výhry. 

(Foto: Jiří Duchoň, celou galerii si můžete prohlédnout zde)

 

SLEDUTJE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Měli jsme těch šancí víc, chodili jsme do brejků, špatně jsme je ale řešili. Místo střely přišla přihrávka a naopak. Asi vyhrál tým, který víc bojoval a měl větší chuť po vítězství. Soupeři chyběla mezihra, my jsme využívali hodně nakopávaných balónů do prostoru. Celý tým hrál bojovně, ocenil bych Ducára za dvě gólové asistence. Po dlouhém zranění nastoupil Martin Bláha a vedl si velmi dobře."

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Dnes jsme sehráli smolný zápas. Měli jsme jasné tři body na noze a nemáme nic. Odjíždí se nám těžce. Nebyli jsme rozhodně horší, ale je to o gólech. Dali jsme jeden a domácí dva. Je to škoda, dnes jsme si nezasloužili prohrát. Lisý s Vítem odehráli dobrý zápas ve středu zálohy. Vít hrál na pro něj nezvyklém postu a byl výborný. Vyzdvihl bych také Hejnala."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - J. Kapek [-] , M. Bláha [-] (87. J. Volf [-] ) , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] - J. Ducár [-] , M. Kaválek [-] , L. Mrázek [-] , D. Dolák [-] (59. P. Kučera [-] ) - J. Hájek [-] , M. Glasnovič [-] (90. M. Cafourek [-] )

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - M. Hejnal [-] , L. Zoubek [-] , M. Fillinger [-] , J. Šulc [-] (84. Z. Šimáně [-] ) - L. Chocholatý [-] (61. D. Feiferlík [-] ) , M. Vít [-] , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] - P. Bednář [-] , J. Peterka [-]

ŽK: 31. M. Kaválek , 58. M. Bláha - 17. J. Šulc .
Hráči zápasu: M. Bláha , J. Ducár - M. Vít , V. Lisý , M. Hejnal .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Míč Vojtěch - Klupák Petr, Krupka Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.