2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová potvrdila tři body z Aritmy a porazila Klatovy


Branky


0

V předehrávce 13. kola viděli diváci nervózní fotbal, který moc hezkých akcí nenabídl. Jihočeši rozhodli o svém vítězství už v prvním poločase, kdy se prosadili Polodna se Zahrádkou. Hosté, dohrávající v deseti lidech, snížili Wágnerem až v samém závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující dvanáctiminutovka

Sváteční den nabídl předehrávku 13. kola, ve které se střetly Čížová a Klatovy. Oba týmy šly do zápasu v dobrém rozpoložení, Sokolové v posledním kole vyloupili pražskou Aritmu a Západočeši pro změnu vystoupali už na čtvrté místo v Divizi A!

 

Vzpruhou pro obrannou řadu domácích byl návrat zkušeného Máchy, od prvních minut působila defenziva Čížové spolehlivě a na malém hřišti svého soupeře do žádných šancí nepouštěla. Ve 12. minutě nastala po autovém vhazování skrumáž ve vápně Klatov, nejlépe se v ní zorientoval Michal Polodna a otevřel skóre zápasu. Za dalších dvanáct minut odskočili čížovští už do dvoubrankového vedení. Hostující obrana zaspala a nezareagovala včas na křížný Jiroušův pas za obranu, na který si naběhl Roman Zahrádka a propálil Rojíka mezi nohy.

Snížení přišlo pozdě

I nadále mělo utkání plné osobních soubojů a nakopávaných balónů pro Klatovy smolný průběh. O poločasové přestávce musel vystřídat gólman Rojík, kterého nahradil jedenačtyřicetiletý Herman. V 67. minutě navíc dostal druhou žlutou kartu hostující stoper Janda. Po jednom ze zákroků na Jirouše se Jihočeši dožadovali odpískání pokutového kopu, sudí Leška měl ale opačný názor. Snížení si hosté nechali až na 88. minutu, když se trefil Martin Wágner. Na víc už ale nezbyl čas a bíločerní tak slaví další překvapivé vítězství!

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898
Útočník K. Krejčí: "Zápas v Čížové na malém hřišti neměl žádnou úroveň. Góly padly po standardních situacích, na hřišti ani nebyla tráva, nešlo hrát kombinační fotbal. Náš výkon byl nervózní a podrážděný."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - Y. Korzh [-] , M. Brož [-] , M. Mácha [-] , M. Held [-] - P. Vávra [-] (86. M. Batryn [-] ) , T. Benetka [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] - M. Polodna [-] , M. Jirouš [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] (46. J. Herman [-] ) - M. Janda [-] , M. Mészáros [-] , D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] (76. Z. Cibulka [-] ) - O. Kadlec [-] , D. Pavlovič [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Wágner [-] - D. Říský [-] , K. Krejčí [-] (55. T. Lhotka [-] )

ŽK: 78. M. Jirouš - 53. K. Krejčí , 55. M. Janda . ČK: 67. M. Janda .
Hráči zápasu: R. Zahrádka .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Leška Martin - Brda Jan, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.