T. Maxa 52.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:30

14.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci ovládli derby s Jiskrou


Branky


52. T. Maxa - 80. P. Svoboda
0

Vypjatý duel jihočeských celků se nesl ve znamení bojovnosti. Góly byly k vidění až po přestávce, na Maxovu vedoucí trefu zareagoval Svoboda gólem v 80. minutě. V penaltách pak byli bezchybní hosté a z Třeboně si tak odváží dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdá první půle

Souboj dvou nejhorších celků Divize A se odehrál v Třeboni, kam zavítali fotbalisté Českého Krumlova. Hráči domácí Jiskry se k tomuto zápasu upínali, kdy jindy získat další body, než právě proti trápícímu se Slavoji, který je suverénně největším překvapením letošního ročníku, bohužel však překvapením negativním.

 

Jihočeské derby začalo pěkně od podlahy. Oba týmy hrály velmi důrazně a bojovaly o každý metr hrací plochy. Rozhodčí Szikszay rozehrál karetní partii už v desáté minutě a do kapsičky musel sahat ještě celkem sedmkrát. Co se týče fotbalu, moc ho k vidění nebylo. Územní převahu měli Slavojáci, domácí však výborně bránili a nepustili hosty do větší šance. Hlavní hrozbou tak byly standardní situace, oba týmy si se všemi ale dokázaly poradit a do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Vedení Jiskra neudržela

Vstup do druhého dějství jednoznačně patřil nabuzeným domácím. Odměnou jim byla branka z 52. minuty, kterou vstřelil po samostatném úniku kapitán Tomáš Maxa. Solidně zaplněný Hliník, kam přišlo krásných 280 diváků, tak vybouchl radostí! S ubíhajícími minutami se třeboňští soustředili více na obranu a krumlovské do ničeho vážnějšího nepustili. Nedokázali však uhlídat všechny standardní situace. Nejprve se jen zastřeloval Wagner, deset minut před koncem se už ale Slavoji podařilo vyrovnat – na tečovanou střelu Pavla Svobody byl domácí gólman Skála krátký. 

Bezchybní Slavojáci

Remízové utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy a v nich se ukázala zkušenost hostujících fotbalistů. Proměnili je totiž všichni čtyři exekutoři Wagner, Novák, Kabele i Kroupa. Domácí byli úspěšní jen ve dvou případech, jednou se zaskvěl brankář Trnka a jednou šla střela mimo.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Obránce D. Kodras: "Vyrovnané utkání, hosté měli sice více ze hry, my ale dobře bránili a nepouštěli je do větších příležitostí. Bohužel jsme nakonec nedokázali ubránit jednu standardku. Dělba bodů je spravedlivá, penalty jsme ale vůbec nezvládli."




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - M. Rossmann [-] (87. L. Winkler [-] ) , M. Šafránek [-] , K. Benhák [-] , D. Kolafa [-] - T. Maxa [-] (85. M. Franěk [-] ) , M. Djurov [-] (79. M. Chromčák [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Kabele [-] , M. Dudák [-] , J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] - R. Žilenko [-] , J. Rozkošný [-] (74. J. Peťule [-] ) , V. Novák [-] , F. Persán [-] - M. Klivanda [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 10. M. Rossmann , 20. J. Gulaš , 60. O. Cahyna , 70. K. Benhák , 77. M. Šafránek - 55. M. Dudák , 85. V. Novák . ČK: 81. D. Kolafa .
Hráči zápasu: T. Maxa .
Místo: tráva. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - Langmajer Lukáš, Duda Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.