0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě standardky a Rokycany vezou tři body ze Sedlčan


Branky


0

Horší závěr podzimu potvrdil Tatran v domácím zápase s Rokycany. Předvedl rozhodně nejslabší výkon za celou půlsezónu a po dvou neuhlídaných standardních situacích přenechal všechny body hostům z Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi vápny

Nejhorší zápas celého podzimu si Tatran nechal na konec. Projevil se nedostatek tréninku u fotbalistů, kteří studují vysoké školy. I přesto mohli jít domácí do vedení, ve 23. minutě chyboval gólman Vild, Němec mu sebral míč, přihrál Haasovi, jenže ten trefil pouze ležícího Vilda, od něhož šel míč do zámezí. Celý poločas se odehrál víceméně pouze mezi vápny, Rokycany měly více ze hry, ale do nějaké gólové šance se dostat nedokázaly.

Počínal si ve vápně jako Král

Oba týmy ve druhém poločase zlepšily svou hru, gólově z ní dokázali těžit ale pouze Západočeši. V 58. minutě se po standardní situaci a chybě Peška dostal k hlavičce Ondřej Král a otevřel skóre zápasu. Sedlčany odpověděly ranou Matouška, se kterou si Vild poradil, a následná dorážka Haase byla příliš slabá.

 

V 68. minutě chyboval domácí Kvěch, ztratil balón a situaci řešil faulem. Další standardka a další gól pro Rokycany, tentokrát zakončoval Jan Procházka. Do šance se dral Dvořák, jeho zbrklá střela ale jiskru naděje pro Tatran nezažehla. Pět minut před koncem vyrobil hrubku stoper Vystyd, nalil míč Spěváčkovi na penaltovém puntíku, jeho prudkou střelu vyrazil Capouch. Ke smůle sedlčanské stálice v bráně pouze znovu na kopačky Spěváčka, i druhý pokus ale bravurně zlikvidoval!

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Vedoucí J. Voráček: "Velice špatný výkon. Hráli jsme od začátku špatně, v současné době se projevuje, že máme v mančaftu dost vysokoškoláků, kteří netrénují, a zápas jsme dnes odehráli špatně. Nebyl hráč, který dnes zahrál dobře. Capouch měl pár pěkných zákroků, kdy nás podržel."

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "Se vším respektem k domácím si myslím, že dnes většinu času na hřišti fungovalo jen jedno mužstvo, a to bylo to naše. Měli jsme daleko lepší pohyb a agresivitu. Dokázali jsme vyhrávat osobní souboje. Od horšího výsledku zachránil domácí brankář Capouch. V Sestavě kola musí být Honza Hereit. Dnes zahrál nejlépe."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - P. Pešek [-] , J. Vystyd [-] , P. Lípa [-] , T. Řehák [-] - M. Kdolský [-] , P. Matoušek [-] (74. M. Dvořák [-] ) , T. Senft [-] (46. L. Soldát [-] ) , K. Kvěch [-] - D. Němec [-] , P. Haas [-] (78. M. Sirotek [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - L. Aubrecht [-] , Š. Špic [-] , P. Grambal [-] , J. Procházka [-] - M. Černý [-] , M. Spěváček [-] (86. T. Kroc [-] ) , J. Hereit [-] , J. Klír [-] (90. J. Šafár [-] ) - P. Jindřich [-] , O. Král [-] (90. F. Škarda [-] )

ŽK: 28. J. Vystyd , 34. P. Matoušek , 43. T. Řehák , 68. K. Kvěch .
Hráči zápasu: P. Capouch - J. Hereit .
Místo: Taverny. Počet diváků: 275. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - Kazda Jan, Navrátilová Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.