Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní část sezony zakončili hráči Starého Města remízou se Smilovicemi 3:3.


Branky


1

Poslední kolo odehrálo Staré Město doma se sMilovicemi nerozhodně. Další kolo už nehraje, má tak po sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takto hodnotí utkání trenér

Hodnocení trenéra Jana Žižky: Všichni to cítíme tak, že jsme měli jasně na výhru. Do zápasu jsme sice nevstoupili podle našich představ a soupeř se už v osmé minutě dostal do vedení, zbytek poločasu jsme však kontrolovali vytvořili jsme si dost šancí, ale měli jsme smůlu kdy jednou trefíme vlastního hráče a pak nám to brankář chytne na brankové čáře. Na začátku druhé půle nám dal soupeř opět laciné dva góly. Na to už jsme však vzápětí dokázali odpovědět z penalty. To nás nakoplo a začali jsme makat ještě více. Což se vyplatilo, kdy se nám díky gólům Marka Dawida z 73. minuty a Ondry Roháčka ze 77. minuty povedlo skóre zápasu vyrovnat. Hráči opravdu dřeli, makali, vytvořili jsme si plno šancí, měli tam mnoho závarů a dalo se z toho vytěžit jěště více. musíme být důslednější a to jak v defenzívě, tak i ofenzívě. Z mého pohledu si myslím, že po výkonu, který jsme předvedli jsme mohli vytěžit více.


Sestavy


První SC Staré Město
M. Bernát [-] - L. Pavela [-] (46. D. Kulštejn [-] ) , P. Klimsza [-] , D. Forch [-] , T. Hodula [-] , D. Gros [-] , M. Dawid [-] , J. Blažek [-] (73. T. Němec [-] ) , O. Roháček [-] (83. O. Vojkovský [-] ) , J. Mašlonka [-] , O. Šimek [-]

SC Smilovice
L. Gaszczyk [-] - F. Przyczko [-] , L. Míra [-] (77. R. Cienciala [-] ) , A. Michalek [-] , M. Vlachovič [-] , V. Borgosz [-] , O. Máj [-] (46. D. Walach [-] ) , R. Kisza [-] , P. Dytko [-] , B. Kocur [-] , P. Kohut [-] (21. A. Kotas [-] )

ŽK: 90. D. Kulštejn - 66. A. Michalek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - BERAN Jan, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:12

Tip: výhra domácích