A. Džafič 22.
A. Kočí 45. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série proher Táborska ukončena a odnesly to Štěchovice!


Branky


22. A. Džafič , 45. A. Kočí (p.)
0

Už před zápasem bylo jasné, že v Táboře je potřeba pomalu začít bít na poplach. Po výborném prvním zápase totiž jihočeský tým neuhrál ani bod a tabulkou se propadal až na úplné dno! Další prohra, už pátá v řadě, tak nepřicházela v úvahu. Štěchovice však byly velkou výzvou. Tradičnímu třetiligovému týmu se sice také kdoví jak nedaří, svou sílu už ale v minulosti prokázal mnohokrát. Utkání tak slibovalo zajímavou podívanou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólového vedení dosáhlo Táborsko už v prvním poločase

O tom, že už je opravdu vývoj soutěže třeba zvrátit, vypovídala na straně domácích už jejich sestava. Hned několik hráčů A týmu v čele s útočníkem Slepičkou se vydalo svému béčku na pomoc. To samozřejmě značně ovlivnilo podobu i výsledek celého zápasu. Od začátku totiž bylo znát, že Táborsko hraje podstatně lépe, než v předchozích zápasech. Těžit z toho domácí mohli po dvaceti minutách hry. Do šance se dostal Adnan Džafič a proměnil svou první velkou příležitost v zápase na vedoucí branku – 1:0. Další výraznější akce pak přišly až těsně před přestávkou. Protáhnout se nejprve musel strážce svatyně domácích Blažek, na druhé straně se zase po neproměněné šanci držel za hlavu jeho spoluhráč Bakule. Hráči už pošilhávali po dvířkách do kabin, když přišel pro hosty šok. Střelec první branky Džafič se snažil uvolnit v oblasti penaltové puntíku a právě tuto jeho snahu razantně ukončil faulem kapitán hostí Švejda. Hvizd rozhodčího Vodrážky, který vzápětí přišel, neznamenal pro hosty jen pokutový kop na Sňozíka, ale také Švejdovo vyloučení za druhou žlutou kartu v utkání. Zodpovědnost za provedení pokutového kopu na sebe vzal zkušený hráč A týmu Kočí a bezpečně proměnil – 2:0. Poté už se hráči odchodu do kabin dočkali.

Druhý poločas už nabídl pouze neproměněné šance

Jak už vyplívá z výše zmíněného, skóre svítící na světelné tabuli během poločasové přestávky, odpovídalo celkovému výsledku zápasu. Druhý poločas už tedy branku nenabídl, nabídl ale několik zajímavých šancí a rozhodně lze říci, že hosté se s přesilou rvali statečně. Přesto mohli Jihočeši ještě nějakou tu branku přidat. Bakule, Dordič i Stoszek už však své šance neproměnili, Sňozík tedy míč ze své sítě lovit nemusel a utkání mohlo dospět do svého konce. Domácí dosáhli svého cíle a body získali, hosté se sice v tabulce opět posunuli směrem dolů, prohru na hřišti takto posíleného soupeře si však vyčítat nemusejí. Navíc není všem dnům, ani zápasům konec.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Trenér FC MAS Táborsko Josef Pleticha: „Dnes jsme nutně potřebovali vyhrát. Napovídala tomu i velmi posílená sestava. Bohužel nám to velmi svazovalo nohy. Musíme rychle zapomenout na výkon, který rozhodně nebyl dobrý. Hlavně ve druhém poločase byl hodně špatný. Museli jsme to urvat, a to se naštěstí povedlo."

Povltavská Fotbalová Akademie
Trenér FK TJ Štěchovice Jiří Hruška: „Domácí měli tři body z prvního kola, a to na tom zápase bylo vidět. Byli výrazně posílení a viditelně chtěli zvítězit. Hodně jim pomohla penalta a červená karta. Musím kluky pochválit. Zápas odmakali až do konce. O přestávce jsem hráčům říkal, abychom nedostali hodně branek. Hráčům nemám co vytknout, snad jen lehkovážnou kombinaci, která předcházela penaltě."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Kotrba [-] , J. Chotovinský [-] , J. Rabiňák [-] , J. Smetana [-] - I. Traore [-] (87. M. Novák [-] ) , A. Džafič [-] (83. M. Rabiňák [-] ) , F. Bakule [-] (70. B. Dordič [-] ) , T. Froněk [-] , A. Kočí [-] - M. Slepička [-] (72. J. Stoszek [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Busta [-] , M. Švejda [-] , J. Prosek [-] , T. Pavlík [-] (85. R. Jiroušek [-] ) - L. Jakobovský [-] , S. Hřebeček [-] , O. Kotlík [-] (46. V. Laušman [-] ) , J. Trnka [-] (59. D. Hudec [-] ) - F. Drobílek [-] (46. J. Cienciala [-] ) , C. Golovko [-] (46. J. Möglich [-] )

ŽK: 65. A. Kočí - 24. M. Švejda , 30. C. Golovko , 74. T. Pavlík . ČK: 45. M. Švejda .
Místo: Bydlinského / tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vodrážka Dan - Drábek Drahoslav, Fojtík Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.