2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr potvrdil doma roli favorita


Branky


0

Benešov se tento víkend vydal do Králova Dvora a jen málokdo očekával, že by mohl domácím nějak výrazně ztížit cestu k povinným třem bodům. Aby také ne. Cábelíkům se daří a kromě Chrudimi na ně zatím ještě nikdo nevyzrál. Celý předpoklad ještě umocnil fakt, že Benešov se naopak ne a ne odpoutat od nejnižších pater třetiligové tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šilhavý trestal po rohovém kopu

Vzhledem k papírovým předpokladům se dalo předpokládat, že od úvodu budou mít Králové Dvorští navrch. Realita však těmto překladům neodpovídala. Zápas byl vyrovnaný a bez výraznějších šancí. Oba týmy marně hledaly recept na překonání soupeřovy obrany. Tedy až na jednu podstatnou výjimku. V sedmnácté minutě se totiž skóre zápasu měnilo a to ve prospěch domácích. Ty totiž zahrávali rohový kop. Po něm vznikly ve vápně velké zmatky, z nichž posouval jeden z hráčů Králova Dvora míč před šestnáctku, kde byl připravený Šilhavý a ten ranou po zemi k levé tyči překonal Štěpánka - 1:0. Jak už ale z předchozích vět vyplívá, Šilhavého gól byl tím jediným, co za celý první poločas stálo za řeč.

Výhru pečetil Balšánek

Druhý poločas začal překvapivě celkem slibně pro hosty, kteří měli více ze hry. Cábelíky sice pod soustavný tlak nedostali a ani do velkých šancí se neprobojovali, přesto dokázali, že vyrovnání je v jejich silách. To by však nesměla nastat čára přes rozpočet, kterou si vzal na starost Balšánek. Ten předvedl fotbalovou parádu, když z velké dálky napřáhl a tvrdou ranou, která se odrazila od tyče do sítě, podruhé přepisoval skóre zápasu – 2:0. Domácí se poté soustředili v podstatě výhradně na obranu a Benešov tak nebyl schopen nepříznivý vývoj nijak zvrátit. Cábelíci urvali povinné tři body.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Králův Dvůr
O. Kočí [-] - M. Petr [-] (58. Š. Hlinka [-] ) , T. Hájovský [-] , T. Šilhavý [-] , J. Šindelář [-] - M. Kraus [-] (65. Š. Holý [-] ) , P. Pilík [-] , L. Volešák [-] (86. P. Eliáš [-] ) , K. Soldát [-] (79. J. Sabou [-] ) , M. Procházka [-] - J. Balšánek [-] (76. J. Junek [-] )

SK Benešov
M. Štěpánek [-] - D. Preisler [-] , M. Štancl [-] , J. Laštovka [-] , J. Zákostelský [-] - Z. Vrňák [-] , D. Skopec [-] , J. Micka [-] (55. J. Žák [-] ) , L. Balata [-] (78. L. Braný [-] ) , P. Čapek [-] - D. Rejhon [-] (78. O. Šíma [-] )

ŽK: 10. J. Šindelář , 40. K. Soldát - 55. J. Žák .
Místo: tráva. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Rejžek Pavel, Grimm Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.