J. Kotlan 57.
J. Kotlan 75. (p.)
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každá série jednou skončí. Chrudim to poznala v Mostě.


Branky


57. J. Kotlan , 75. J. Kotlan (p.) - 11. O. Kesner
0

Chrudim, deset zápasů, deset výher, dvacet osm bodů a první místo v tabulce. Most, deset zápasů, tři výhry, dvanáct bodů, čtrnácté místo. Takto byly karty rozdány před vzájemným zápasem obou celků. Pravda, Most měl výhodu domácího prostředí. I přesto. Hádejte, kdo byl v tomto zápase favorit?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněnou penaltu potrestal Kesner

Pokud se někdo před zápasem v Mostě zdržel byť jen o čtvrt hodiny, musel toho následně velmi litovat. Hned úvod zápasu totiž nabídl několik zajímavých situací, včetně jedné gólové. Jako první se zastřeloval hostující Langr, který v dobré pozici uvnitř vápna trefil pouze záda Gedeona. Odpovědi se dočkala Chrudim hned záhy. Surynek byl v jejím vápně faulován a v šesté minutě tak přivítali domácí výhodu pokutového kopu. Černý střílel k pravé tyči, Mrázek však jeho pokus vystihl a míč vyrazil. V zápětí kopali domácí rohový kop, který zakončil ranou z hranice vápna Koudelka. Míč stihl na poslední chvíli vykopnout z brankové čáry Sixta. A tyto dva momenty se Mostu vymstily. Opět totiž zaúřadovalo tradiční nedáš, dostaneš. Kesner přebral v pokutovém území přihrávku Sixty a v pádu přehodil vyběhnuvšího Divkoviče – 0:1. Oba hráči si ještě do poločasu role vyměnili, když ve třicáté sedmé minutě posadil Kesner míč na hlavu Sixty, který mířil jen těsně nad. V poločase tak hosté ještě vedli.

Chrudim porazil Kotlan

Do druhého poločasu domácí doslova vlétli. Vycítili, že Chrudim je tento den k poražení a tvrdě za tímto cílem šli. Hosté byli pod tlakem a nakonec se vyrovnání ubránit nedokázali. Hájek vedl předával v přečíslení tři na jednoho míč Kotlanovi a ten jej s problémy, ale přece jen dokázal kolenem usměrnit za brankovou čáru – 1:1. Chrudim se trochu probudila a snažila se opět strhnout vedení na svou stranu, nicméně žádnou větší šanci si nevytvořila a naopak musela řešit další problém. Rybička zpracovával na hranici ofsajdu přihrávku od Sixty, bohužel pro Chrudim to nezvládl a tak místo toho, aby se řítil sám na branku domácích, řítil se po chvíli na opačné straně sám na Mrázka Hejda. Brankář vyběhl a útočníka podrazil, kopala se tedy druhá penalta v zápase. Na starost si ji vzal prvním gólem vybuzený Kotlan a panenkovským dloubákem jej bezpečně poslal do sítě – 1:2. V závěru měl ještě šanci na vyrovnání hlavičkující Drahoš. Mířil ale vedle a povedený centr Kopeckého tak zůstal nevyužit. Chrudim poprvé v sezóně padla, Most naopak zvítězil potřetí v řadě a stoupá vzhůru.



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - M. Šíša [-] , V. Heger [-] , J. Černý [-] , J. Chábera [-] - M. Koudelka [-] , P. Gedeon [-] , J. Kotlan [-] (81. L. Bouška [-] ) , M. Hejda [-] (90. J. Štefko [-] ) - M. Surynek [-] (86. D. Dolejší [-] ) , Š. Hájek [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - V. Řezníček [-] (81. P. Drahoš [-] ) , J. Krčál [-] , L. Mastík [-] (81. J. Adámek [-] ) , M. Radouš [-] - D. Sixta [-] , J. Luptovský [-] (70. T. Vácha [-] ) , S. Langr [-] (78. R. Holub [-] ) , O. Kesner [-] - P. Rybička [-] , L. Kopecký [-]

ŽK: 59. M. Surynek , 88. D. Dolejší , 88. J. Černý - 9. S. Langr , 66. M. Radouš , 74. L. Mrázek .
Místo: Josefa Masopusta / tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.