2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim odčinila minulou prohru a stále je první


Branky


0

Ochutnat hořkost prohry, to bylo dlouho něco, co Chrudimští fotbalisté neznali. V minulém kole ji však chtě nechtě okusili na půdě Mostu a ve víkendovém utkání třetí ligy je tak čekal boj o návrat na vítěznou vlnu. A soupeř, který stál v cestě, rozhodně nepatří mezi ty jednodušší. Naopak, Převýšov platí za jeden z tradičně silných týmů a jeho dosavadních dvacet bodů to jen potvrzuje. Navíc si chtěl spravit chuť po překvapivé prohře doma s Čáslaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopeckého bylo plné hřiště

Od prvních minut bylo na domácích patrné, že hon za nápravou mostecké prohry berou smrtelně vážně. A toto nadšení jim vydrželo po celý první poločas, kdy si vytvořili hned několik šancí a hosty naopak k ničemu nebezpečnému nepustili. První velkou šanci měl v šestnácté minutě, kdy načechraným míčem oslovil Kopecký Holuba, jehož akrobatické zakončení v pádu však gól nepřineslo. Kopecký se proto rozhodl o pár minut později zakončovat sám a to se později ukázalo jako dobré řešení. Odrazil se k němu totiž míč po standardní situaci a Kopecký jej z první napálil perfektní ranou pod břevno – 1:0. A Chrudimi mohlo být za chvíli ještě veseleji, když byl ve vápně podražen opět Kopecký a získal tak pro svůj tým výhodu pokutového kopu. Ten však zkušený Holub neproměnil, když skvěle zasáhl Ordelt. Ještě před poločasem měl po centru za obranu od Sixty obrovskou šanci zapomenutý Drahoš. Jeho zakončení kolenem pak letělo jen těsně nad branku, což byla také poslední větší šance prvního poločasu.


Chrudim ovládla i druhý poločas

Druhý poločas se asi ne zrovna překvapivě nesl v podobném duchu jako první. Domácí i nadále kontrolovali hru a vytvářeli si šance. Navíc směrem dozadu byli velmi jistí. Jejich první velkou šanci nedokázal jen těsně proměnit Kesner, když ho ke skórování vybízel jak jinak než Kopecký. Poté však přišlo tak trochu hluché místo, kdy se k větší šanci nedokázal dostat ani jeden tým a domácí mohli pomalu začít nervóznět, protože jednogólové vedení žádnou velkou jistotu neznamená. Z toho je osvobodil až střídající Rybička, který zkušeně proměnil samostatný nájezd a střelou po zemi pojistil vedení Chrudimi – 2:0. Kontaktní gól a potencionální drama pak málem vystřelil tvrdou ranou z dálky hostující Špidlen, jehož pokus však skončil jen těsně vedle a Chrudim si tak v klidu došla ve zbylých minutách pro další tři body. A že je potřebovala, Vltavín se totiž ze zadu neustále dotahuje.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - V. Řezníček [-] , M. Radouš [-] , P. Drahoš [-] , J. Adámek [-] - L. Kopecký [-] (74. L. Mastík [-] ) , D. Sixta [-] (79. O. Hauf [-] ) , S. Langr [-] , O. Kesner [-] (82. M. Malinský [-] ) - T. Vácha [-] (69. J. Luptovský [-] ) , R. Holub [-] (69. P. Rybička [-] )

SK Převýšov
A. Ordelt [-] - P. Veselka [-] , J. Černý [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] (80. L. Kraják [-] ) - R. Doležal [-] , M. Kopáč [-] (82. E. Týfa [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Vobejda [-] (74. J. Labík [-] ) , J. Urbanec [-] - T. Labík [-] (58. T. Sedláček [-] )

ŽK: 29. J. Adámek - 17. J. Vobejda , 28. M. Kopáč , 66. J. Dvořák , 67. J. Černý .
Místo: tráva. Počet diváků: 430. Rozhodčí: Kubec Václav - Janoch Marek, Grimm Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.