Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět gólů za poločas! Vltavín bez slitování přejel Benátky


Branky


0

Ještě předloni byl Vltavín druholigový a pokud to půjde s jeho výsledky i nadále tak, jako dosud, je dost možné, že se do druhé nejvyšší soutěže po sezóně vrátí. Že je tato prognóza zatím velmi reálná, se potvrdilo i tento víkend, kdy pražané přivítali na svém hřišti hosty z Benátek a po osmigólovém zápase zaslouženě slavili tři body. Navíc vzhledem k okolnosti, že Chrudim už podruhé za poslední tři zápasy prohrála, mohou se fotbalisté Vltavínu radovat i z průběžného prvního místa v tabulce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas snů v podání domácích

První poločas vyšel Vltavínu opravdu na výbornou, přesto by si jen málokdo po deseti minutách hry na domácí vsadil. Hosté poslali v krátkém sledu do vápna Vltavínu celou sérii centrů a ačkoli Kubistu ve velké šanci ještě vychytal na brankové čáře jeden z domácích hráčů, následný centr už dokázal poslat do sítě Klobása – 0:1. Tuto zkoušku psychické odolnosti zvládli domácí skvěle. Už za deset minut totiž srovnal skóre zápasu Hodas, který hlavou precizně zakončil centr z pravé strany od Macháčka – 1:1. Hra byla po této brance celkem vyrovnaná, šlo tedy jen těžko předpovědět, co vše se ještě na nebohé hosty chystá. Po půl hodině hry vše odstartovala tak trochu šťastná branka Pavlaty, jehož pokus došel do branky jen díky teči jednoho hráčů ve skrumáži před bránou hostů – 2:1. Za tři minuty centroval od praporku Macháč a jeho skoro jmenovec Macháček lízl hlavou míč tak dokonale, že skončil v síti po třetí – 3:1. Euforie domácích nekončila a naopak Benátky byly v tu chvíli jako v mlýnském kole. Z toho pramenila po krátkých dvou minutách další branka, když neudržel centrovaný míč v rukách Michňa a Komárek mohl pohodlně navyšovat – 4:1. Gólový účet prvního poločasu pak uzavřel svým druhým gólem Hodas, který dorážel vyraženou střelu Šípka – 5:1. Gólem do šatny tak vraždění neviňátek v podobě Benátek skončil.

Hosté se dočkali pouze korekce

Po takovém debaklu, jaký museli hosté z Benátek překousnout v prvním poločase, se jim do toho druhého určitě nepřicházelo lehkým krokem. Přesto bylo vidět, že minimálně o korekci výsledku se Benátští snažit budou. A poměrně brzy se jim to i začalo dařit. Už po třech minutách od úvodního hvizdu totiž vysunul Michal Sedláček Klobásu, který si povedeným lobem přes Hlaváče připsal svůj druhý gól – 5:2. Dále však hrozili i domácí, jejichž šesté branky málem dosáhl Macháč, který poslal míč i díky teči jen těsně vedle. Po necelé hodině hry mohl Klobása zkompletovat hattrick, když se k němu dostal míč po ose Klain, Škarecký, Mendy, ve vyložené šanci však minul. Jeho zaváhání mohl napravit Mendy, který se řítil sám na Hlaváče. Ani on ale nezakončil úplně ideálně a domácí brankář jeho střelu vytěsnil na roh. Přesto se hosté třetí branky dočkali, když dokázal uklidit míč v krkolomné pozici uklidit do sítě Klain – 5:3. Když pak v další dobré šanci opět pohrdnul hattrickem Klobása a stejně tak na druhé straně nedokázal jen těsně vstřelit svou třetí branku Hodas, byl gólový účet zápasu uzavřen a domácí mohli začít slavit. V prvním poločase svého soupeře deklasovali a to rozhodlo. Přesto mohli Benátští ve druhém poločase vstřelit více než jen dvě branky, kdyby ovšem nezklamali v koncovce.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Loko Vltavín
R. Hlaváč [-] - D. Podzimek [-] , M. Macháček [-] , M. Komárek [-] , M. Uvíra [-] - V. Valíček [-] (78. R. Turák [-] ) , D. Pozníček [-] (90. D. Zelenka [-] ) , R. Macháč [-] (87. D. Mařík [-] ) , M. Pavlata [-] , O. Šípek [-] (64. L. Láncz [-] ) - J. Hodas [-] (82. L. Dvořák [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - J. Sudek [-] , M. Borovička [-] (53. J. Buryán [-] ) , A. Křapka [-] , V. Kubista [-] (73. M. Horák [-] ) - S. Smetana [-] (46. M. Sedláček [-] ) , R. Skácel [-] (46. G. Mendy [-] ) , T. Mbah [-] (41. P. Klain [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] - S. Klobása [-]

ŽK: 86. L. Dvořák - 46. M. Sedláček .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - Mudra, Langmajer.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.