1:1
(0:0)
49. V. Tomšů (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 10:15

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová přišla o výhru v Luhačovicích až v samotném závěru


Branky


89. M. Bernátek - 49. V. Tomšů (p.)
8

Místní derby se hrálo v Luhačovicích a favoritem byl domácí celek, který v tabulce KP figuruje na druhém místě. Hosté se ujali vedení ve druhé půli z penalty, kterou proměnil Václav Tomšů. Domácí srovnali až v 89. minutě Bernátkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Komentář trenéra FK Luhačovice Lukáše Pazdery: Před zápasem jsme měli nějakou představu, jak bychom se chtěli prezentovat, ale od začátku utkání byl náš týmový herní výkon velice slaboučký. V obranné a útočné fázi jsme si počínali naivně a lehkovážně. Vrcholem bylo zasloužené vedení Nevšové o které jsme si koledovali. Až na pár výjimek, individuální výkony byly pod hranicemi možností, ale i tohle přináší fotbal. I lepší týmy na profi úrovni se nevyhnou špatnému výkonu. Proto si ceníme bodu, který jsme doslova vybojovali a bude se v konečném zúčtování počítat. Pozitivně hodnotím, že i přes špatný výkon jsme se chtěli s tím poprat a dostali jsme odměnu vyrovnávajícího gólu.

Domácí dokázali srovnat

Facebook TJ Sokol Nevšová:

 

Do zápasu jsme vstoupili v okleštěné sestavě, ale s velkou vůli zvládnout toto nelehké utkání co nejlépe. To se nám také dařilo již od prvních minut, kdy hned v 5. minutě zápasu se do vyložené šance dostal Lukáš Rudecký, kdy jeho střelu lapil domácí gólman a následně pak Lukáš Zapotoka, který se dostal do samostatného průniku, jeho střela však těsně minula tyč. Soupeře jsme zaskočili naší agresivní hrou a prakticky k ničemu nepustili. Druhá půle začala samostatným průnikem až od poloviny hřiště, kdy Lukáš Kutra prokličkoval až do pokutového území, kde byl faulován a nařízen pokutový kop. Ten proměnil Vašek Tomšů a poslal nás do vedení. Domácí po obdržené brance ožili ve snaze vývoj utkání zvrátit. Častěji se dostávali k nebezpečným standartním situacím, ale mužstvo bránilo kompaktně a pozorně. Pojistka vedení mohla přijít po naší standartní situaci, kterou zahrával Lukáš Kutra, následně pak hlavičku Vaška Tomšů vykopl hráč z brankové čáry. V závěru utkání se bohužel domácím podařilo srovnat, kdy v 90. minutě zápasu se štěstím skórovali. Zápas tak skončil 1-1 i když jsme si tentokrát za bojovnost, nasazení i předvedenou hru zasloužili zvítězit.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Áčko zachránilo remízu těsně před koncem. Od 49.min jsme prohrávali gólem z penalty, v 89.min se nám podařilo vyrovnat Martinem Bernátkem na konečných 1:1.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Škoda, že podruhé za sebou jsme neudrželi v závěru tři body, ale předvedená hra je určitě příslibem pro zbylá utkání.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Bernátek [-] , V. Zábojník [-] , O. Červenka [-] , A. Löbb [-] , E. Riečičiar [-] (56. M. Hyžík [-] ) , R. Slobodian [-] , P. Konečný [-] (75. T. Hruboš [-] ) , J. Kořenek [-] (75. R. Pešek [-] ) , J. Suchý [-] , J. Kryšpín [-]

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - L. Rudecký [-] (92. D. Blanař [-] ) , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , L. Zápotoka [-] , A. Urbánek [-] , L. Hladík [-] , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 15. J. Suchý , 69. J. Kořenek , 73. P. Konečný - 62. L. Zápotoka , 83. V. Tomšů , 85. M. Křížek .
Hráči zápasu: M. Švec , M. Bernátek - L. Kutra , L. Zápotoka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 04:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 19:05
Petr Koseček

Expert: Jan Novotný
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice v derby Nevšovou porazí

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:35

Tip: výhra domácích