3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice v duelu s Velkými Karlovicemi potvrdily roli favorita


Branky


6

Domácí tým byl v duelu s Valachy jasným favoritem a dokazoval to od samotného úvodu. V první půli domácí svoji převahu vyjádřili dvěma trefami. Ve druhém dějství domácí přidali třetí branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Pavel Kučera, hrající trenér Boršic: Začali jsme aktivně, vytvořili si několik dobrých příležitostí, které jsme ovšem nevyužili. Za zmínku stojí hlavně pokus Janíka, který se pokoušel z dobrých 50 metrů přehodit brankáře, který s vypětím všech sil vytlačil míč konečky prstů mimo tři tyče. Ve 21. minutě Janík našel hezkým křižným míčem Cigoše, který těžký míč výborně převzal a přihrávkou podél malého vápna našel na zadní tyči Trlidu, jenž zavěsil nekompromisní střelou pod břevno. O chvíli později jsme se po standardní situaci soupeře dostali do rychlého protiútoku, který protivník odvrátil do zámezí, avšak pohotový Cigoš rozehrál rychlý aut na ze stopera nabíhajícího Suchánka a ten elegantně přehodil brankáře - 2:0.

Domácí přidali další branku

Po obrátce jsme neaktivitou pustili soupeře na dvacet minut do platonického tlaku, z kterého ovšem nevznikla žádná branková příležitost. Zápas se odehrával v duchu tvrdých soubojů a hry po velké vápno. Definitivní uklidnění přišlo pět minut před koncem, kdy se po přímém kopu prosadil nůžkami Kučera. Tři body si tak připisuje favorizovaný domácí tým, který nakonec duel s Valachy zvládl na jedničku. O výsledku se rozhodlo v prvním dějství, kdy domácí vstřelili dvě branky a to je uklidnilo.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - J. Kaňovský [-] (69. P. Kučera [-] ) , E. Trlida [-] (78. V. Yatsyshyn [-] ) , J. Janík [-] , V. Suchánek [-] , L. Oslzla [-] , M. Březina [-] , M. Cigoš [-] , M. Gavenda [-] (88. M. Vrtal [-] ) , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - R. Maňák [-] - J. Píšek [-] - T. Štuler [-] - T. Ondřejka [-] , Š. Karlík [-] , M. Kovář [-] , M. Jurajda [-] (83. A. Korabík [-] ) , J. Mikula [-] , J. Podešva [-] , R. Zeť [-]

ŽK: 71. E. Trlida , 76. P. Kučera - 27. M. Jurajda , 60. T. Štuler , 66. J. Podešva .
Hráči zápasu: E. Trlida , V. Suchánek - R. Maňák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - PROKŮPEK Kamil, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Marek
Tip experta: výhra domácích

Boršice si připíší tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích