0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla potvrdily ve Velkých Karlovicích roli favorita


Branky


5

Celek Napajedel se v posledních zápasech prezentuje velmi dobrou formou a tu potvrdil i na Valašsku. Domácí Velké Karlovice přehrál jasně o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

web Napajedel:

 

Josef Pospíšil, trenér Napajedel: „Vítězství se nerodilo vůbec lehce. Domácí hrají důrazný fotbal, takže ani vedení v poločase 1:0, kdy se trefil Holomek, a další naše šance v závěru nebyly proměněny, nás nemohly ukolébat. A pojistka přišla až v 78. minutě Dvořáčkem, který pár minut před tím neproměnil pokutový kop. Celé utkání jsme byli lepším týmem, což jsme i potvrdili v závěru, kdy se po dalších šancích prosadil Koutník. Domácí se snažili dobře bránit, dostat se do šancí pomocí dlouhých nákopů, ale gólovou šanci si nevytvořili. Naše vítězství bylo zasloužené.“

Hosté sí výhru pohlídali

K utkání domácí nastoupili bez několika stálých opor a k nim se přidal i Mikula. Přesto byl tým Napajedel hratelný soupeř a v plné sestavě by Karlovjané určitě nebyli bez šance. Na to se však nehraje. Hosté se ujali vedení po půlhodině hry, kdy se prosadil Holomek. Domácím nebylo ožné upřít snahu, ale v oslabené sestavě na svého soupeře neměli. Přesto drželi jednobrankové manko až do 78. minutě, kdy vstřelil druhou branku hostující Dvořáček. Chvíli předtím navíc hosté nedali penaltu. Definitivní podobu výsledku dal v samotném závěru hostující Koutník.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - R. Zeť [-] , J. Podešva [-] , R. Maňák [-] - A. Korabík [-] , J. Píšek [-] - T. Štuler [-] - T. Ondřejka [-] , M. Koňařík [-] (77. J. Gajdoš [-] ) , T. Koňařík [-] , A. Jurajda [-] (33. J. Kučera [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Huťka [-] , D. Škarek [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , J. Kolenič [-] (69. R. Bůžek [-] ) , R. Foral [-] , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (87. A. Sedláček [-] )

ŽK: 46. J. Podešva , 62. T. Koňařík , 73. J. Píšek , 81. T. Štuler - 51. M. Huťka , 81. D. Škarek .
Hráči zápasu: R. Maňák - R. Holomek , M. Dvořáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zelený Martin - BERNATÍK Tomáš, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Napajedla si přijedou pro výhru

Tip: výhra hostů