J. Gojš 59.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spasitelem Baťova v derby s Kvasicemi se stal Gojš


Branky


59. J. Gojš
6

Místní derby v sobotním odpoledni v otrokovickém Baťově pro sebe urvali domácí borci. Jejich těsnou výhru vystřelil v 56. minutě Gojš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Z webu Baťova:

Oproti obvyklému pátečnímu podvečeru se naši muži v derby  s Kvasicemi utkali až v sobotu odpoledne a tato změna jakoby trochu ubrala na očekávaném drajvu a napětí. K vidění byla spíše opatrná a taktická bitva, kterou rozhodl jediný gól, k naší radosti padl do sítě hostí, takže si baťovští připsali důležité a cenné 3 body.

Začátek zápasu šachovou partii až tak nepřipomínal, už v 6.minutě domácí snajpr Bršlica protlačil míč do sítě hostí, radost žlutomodrých však vzápětí utnul praporek pomezního signalizující ofsajd. Kvasice si odpověď připravili o pár minut později, Majkričovu krásnou střelu zpoza šestnáctky vytáhl ze šibenice parádním zákrokem Vitásek. Ten se blýskl i ve 20.minutě, kdy se proti němu tváří v tvář ocitl zcela osamocený J.Zapletal, domácí gólman jej však ustál a skórovat mu nedovolil. Baťov se sice snažil tvořit hru, ale pozorná obrana Kvasic je do žádných šancí nepouštěla a za zmínku tak stojí snad jen Gojšova hlavička z 30.minuty, z dobré pozici však mířila jen těsně vedle tyče do zámezí.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Druhá půle navázala na vlažný konec prvního poločasu a na zajímavý moment si diváci museli počkat do 52.minuty, do své oblíbené pozice dostal dlouhým nákopem míč Ondráš, ze strany se dostal až k brance, z úhlu však Stratila prostřelit nedokázal. Vzápětí svou druhou jasnou příležitost na druhé straně zahodil J.Zapletal, jenž z malého vápna pouze napálil dobře postaveného Vitáska.

Rozhodující moment zápasu přišel v 59.minutě, M.Vitásek našel volného Gojše a ten technickou střelou poslal míč do kvasické sítě. Hosté se s tímto stavem nechtěli smířit a baťovské přitlačili na jejich polovinu, vyrovnání měl na kopačce už po pár minutách Majkrič, ale z malého vápna minul. Podobně dopadl také Neubert, který z ideální pozice našel jen Vitáskovu náruč. Baťovským se v těchto fázích nedařilo držet míč a obrana si vydechla jen při brejcích, které většinou po pravé straně táhl Gojš, z jednoho z nich byl Baťov jen centimetry od pojišťovacího gólu, Kašík však svou ránou jen rozezvučel břevno, od něhož se míč odrazil těsně před brankovou čáru. A když se posléze neprosadil ani střídající Berky, skončilo utkání těsným vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Jsme za vítězství v derby rádi. Celý zápas byl veden hodně takticky z pozorných obran ale přesto si obě mužstva vypracovala několik velmi dobrých příležitostí ke vstřelení branky. Nám se to podařilo v 58.minutě Honzou Gojšem , když prostřelil hostujícího brankáře po přihrávce Michala Vitáska. Hosté nás potom přitlačili a dostali se do tří šancí, kdy naše mužstvo v těchto situacích výrazně podržel brankář Roman Vitásek. Za velmi početné divácké návštevy se hrálo oboustranně kvalitní utkání se šťastnějším výsledkem pro nás.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - A. Skyba [-] (82. M. Bína [-] ) , J. Kašík [-] , V. Zapletal [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] (82. A. Llanos [-] ) , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Sotolář [-] (89. P. Šiška [-] ) , J. Gojš [-] , A. Bršlica [-] (71. P. Bršlica [-] )

FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Chytil [-] , J. Ferko [-] (67. L. Berky [-] ) , K. Majkrič [-] , D. Stratil [-] , M. Neubert [-] , R. Zapletal [-] , J. Žiška [-] , M. Třasoň [-] , D. Drápal [-] , M. Pospíšil [-]

ŽK: 37. J. Sotolář , 61. Z. Ondráš , 80. O. Žáček - 55. J. Žiška .
Hráči zápasu: R. Vitásek , J. Gojš - M. Pospíšil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - ZICHÁČEK Martin, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Naňák
Tip experta: remíza

Derby skončí dělbou bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích