2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín se svých povinností nebál a Brozany překonal


Branky


0

Duely prvního s posledním bývají ošemetné. Na jednu stranu proti sobě stojí týmy, jejichž forma a sportovní výkonnost je velmi rozdílná, zároveň však také týmy, z nichž jeden musí povinně zvítězit, zatímco druhý nemá co ztratit. Myšlenkou na skandál, nebo pro druhé zázrak, se pak nechá nahlodat kde kdo. Přesto většinou favorité svou roli potvrzují a nejinak tomu bylo i na Vltavínu, na jehož půdě Brozany prostě nárok na překvapení neměly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohl rychlý gól

V minulém kole se musel Vltavín oklepávat po velmi vlažném začátku s Benátkami, kdy dokonce po deseti minutách hry prohrával. Tentokrát však nechtěl nechat nic náhodě a na svého soupeře se vrhl od první minuty. Už po páté tak mohl slavit první gólový úspěch. Připsal si jej David Podzimek, jeden z poměrně nedávných vítězů naší ankety o hráče kola, který hned první střelu svého týmu na bránu překoval ve vedoucí gól – 1:0. Ve zbytku prvního poločasu to však už tak slavné nebylo. Domácí sice drželi otěže zápasu, přesto se občas iniciativy ujali i hosté, kterým rozhodně nelze upřít značnou aktivitu. Do větších šancí ovšem nedostávali a ani domácí na tom nebylo z tohoto hlediska o moc lépe. Pouze dva jejich pokusy se vešly mezi tři tyče a to včetně toho gólového. Brozany pálily za celý poločas třikrát a to vždy vedle.

Výhru pojistil Macháček

Jednobrankové vedení by sice pro domácí znamenalo tři body, spokojenost však evidentně nikoli. Hráči Loka proto hned od začátku druhého poločasu vyvíjeli maximální aktivitu pro dosažení pojišťovací branky. Vyjít to mohlo z trestného kopu, po němž míč mířil do sítě a až na poslední chvíli jej dokázal vyškrábnout Starczewski. Fandové Loka se tak dočkali až po necelé hodině. Nejlepší hráč minulého kola ČFL Martin Macháček stál na konci rychlé akci domácích a zkušeně uklidil míč do sítě – 2:0. Po této brance už domácí na hřišti jasně dominovali a v klidu kráčeli za třemi body. Brozany nebyly schopné jim v tom jakkoli zabránit. Do statistik zápasu se však přesto ještě výrazně zapsali. Nebo lépe řečeno zapsal a to konkrétně Miroslav Müller, který bez šance trefit míč surově ze zadu sestřelil jednoho z domácích a po červeném ohodnocení svého výkonu se s krátkým předstihem vydal do sprch. Do konce chybělo pouze pár minut a Brozany, které v jedenácti na domácí zdaleka nestačili už v deseti, zápas pouze dohráli. Body zůstaly na Vltavínu a ten tak stále drží první místo v třetiligové tabulce.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , M. Macháček [-] , M. Komárek [-] , M. Uvíra [-] - M. Pavlata [-] , D. Pozníček [-] , V. Valíček [-] , O. Šípek [-] - J. Hodas [-] , R. Macháč [-]

SK Sokol Brozany
F. Starczewski [-] - C. Uka [-] , M. Olejník [-] , T. Pelikán [-] , G. Bittengel [-] - A. Pikl [-] (71. J. Grunert [-] ) , R. Cibulka [-] , J. Stibor [-] (50. S. Bamba [-] ) , I. Šollar [-] (90. J. Vlasák [-] ) , P. Verbíř [-] - P. Nehoda [-] (74. M. Müller [-] )

ŽK: 60. R. Macháč - 28. R. Cibulka , 33. M. Olejník . ČK: 87. M. Müller .
Místo: tráva. Počet diváků: 286. Rozhodčí: Košan Martin - Kubec, Paták.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.