Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

13.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín nadělil Táborsku pět dárečků a znovu vede


Branky


0

Když Vltavín ve středečním vloženém kole prohrál na jihu Čech s Pískem, bylo to celkem překvapení. Poprvé za celý dosavadní průběh sezóny se totiž musel pražský klub před někým sklonit a odcházel ze hřiště bez bodu. Při své další cestě na jih tak měli fotbalisté Loka v hlavách jediný cíl, tedy napravení onoho zaváhání a nastartování nové série. Lépe už jim to vyjít snad ani nemohlo. Táborsko inkasovalo od Vltavínu pět branek a navíc hrálo více než polovinu zápasu jen v deseti lidech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažek se blýskl při penaltě

Vltavín vstoupil do zápasu aktivně a jednoznačně dával najevo touhu po třech bodech. Přesto první kdo udeřil byli hráči Táborska. Lukáš Turek se jako první dostal k odraženému míči a nekompromisně jej napálil pod břevno – 1:0. Už jednou se v této sezóně stalo, že Vltavín prohrával o jednu branku a zápas poté pěti góly otočil. K podobnému obratu velel záhy i po této brance, první dobrou střelu hostí však ještě dokázal srazit na roh brankář Blažek. Zato o pár minut později se už skóre přepisovalo. Nedávný vítěz ankety o hráče kola Richard Macháč využil trestný kop svého týmu a vyrovnal – 1:1. Vyrovnání samo o sobě by pro domácí zase až takovou pohromu ještě neznamenalo. Ta totiž přišla za dalších šest minut. Jeden z hráčů Vltavínu unikal na Blažka a bránící Rabiňák jej fauloval. To znamenalo nevyhnutelné, tedy červenou kartu a pokutový kop. Ten sice Blažek Komárkovi zkušeně vychytal, na druhou stranu oslabený tým už pak jen velmi stěží vzdoroval rozjetému Vltavínu. Do přestávky to ale ještě zvládli a to i přes jednu dobrou hlavičkovou příležitost hostí.

Výrazná převaha hostů vedla ke čtyřem brankám

Sotva se hráči naposledy protáhli před začátkem druhé půle, už musel Blažek lovit míč z branky. Pozníček vypálil a tečovaná střela skončila v síti – 1:2. V té chvílí už měli domácí před sebou vzhledem k oslabení těžký úkol, přesto se vyrovnání málem dočkali, když pálil Froněk, s jehož střelou si však Pávek poradil. Na řadu tedy přišla sedmdesátá minuta a v ní definitivní KO pro Táborsko. Autor první branky hostí Macháč střílel z penaltové vzdálenosti a ránu z otočky trefil přesně k tyči – 1:3. Tlak Vltavínu narůstal, chvíli po góle střílel jen těsně vedle Hodas. To Janda už byl přesnější, což prokázal v závěru zápas hne dvakrát a uzavřel tak celkové skóre na 1:5. Vltavín se tak posunul zpět do vedení soutěže.

Autor textu: František Jaroš



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Trenér Táborska B Josef Pleticha: „Soupeř byl úplně někde jinde než my. Bylo by to těžké hrát proti nim v jedenácti a natož v deseti. Snažili jsme se to přerušit střídáním, ale bylo jen otázkou času, kdy budou branky přibývat. Mrzí mě naše chyby. Byly to individuální chyby a ne selhání sytému. Tohle si prostě nemohou dovolit. Nesmyslná červená. Chyby při gólech. Potrestal by nás každý a natož Vltavín.“

FK Loko Vltavín
Trenér Vltavínu Radek Kronďák: „Pomohla nám červená karta. Hra se více uvolnila a nechodili jsme tolik do plných. Dařila se nám i kombinace, i když někde to před vápnem drhlo. Pět branek z venku je super. My jsme měli až do středy v Písku dlouhou sérii vítězství a tímhle jsme na ni navázali.“



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Kotrba [-] , A. Kočí [-] (77. P. Nohava [-] ) , T. Froněk [-] , J. Chotovinský [-] - J. Rabiňák [-] , M. Sall [-] (73. J. Vavřina [-] ) , B. Dordič [-] (73. F. Bakule [-] ) , L. Turek [-] (85. M. Novák [-] ) - J. Smetana [-] , M. Strnad [-] (65. J. Stoszek [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - V. Valíček [-] , J. Hodas [-] (85. B. Abena [-] ) , M. Komárek [-] , M. Pavlata [-] (81. R. Turák [-] ) - L. Láncz [-] , O. Šípek [-] (46. D. Mařík [-] ) , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] - D. Pozníček [-] (75. O. Janda [-] ) , D. Podzimek [-] (88. D. Zelenka [-] )

ŽK: 26. M. Sall , 32. J. Rabiňák - 45. O. Šípek .
Místo: Bydlinského / tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - Šedivka Ondřej, Dujsík Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.