1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov na svou první výhru stále čeká


Branky


20

Bedřichov se ani v 6. kole výhry nedočkal, s fotbalovější Náměští nad Oslavou doma pouze remizoval. Po bezbrankovém prvním poločase se ujali vedení domácí hned po změně stran, gól za Bedřichov vstřelil Diviš. Hosté dokázali pouze srovnat skóre, a to když se trefil tradičně střelec Durajka, v 69. minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili dobře hosté. Hned v úvodu nastřelil Chadim tyč a o chvíli později Durajka břevno. Jenže když hosté nevyužili ještě další dvě příležitosti, tak se vzpamatovali domácí a od poloviny prvního poločasu začali Náměšť přehrávat a také nastřelili břevno. Hosty navíc dvakrát výborně podržel po standardních situacích Kováč. Gól však ani na jedné straně nepadl a tak poločas byl bezbrankový.

Po přestávce chtěli hosté na svého soupeře z okraje Jihlavy vlétnout, ale hned v první minutě je domácí schladili vedoucí brankou, když jejich hráč proběhl středem hřiště - 1:0 (46. Diviš). V dalších deseti minutách bylo vidět, že jsou fotbalisté Náměště hodně zaskočeni a hodně dole. Trenér hru oživil trojitým střídáním a na hřišti byli kolem Durajky najednou samí dorostenci. Vytvářeli si spíše rychlostí a hektičností velmi slušné přiležitosti, ale v koncovce chyběl klid. Po faulu na Marka Štolfu se pískala v 69. minutě penalta, kterou nadvakrát Durajka proměnil 1:1. Poté se najednou hrálo velmi rychle nahoru-dolů a šance byly na obou stranách, ale další branky se již diváci nedočkali. Body se tak v Bedřichově dělily.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Lacina [-] (42. Š. Homola [-] ) , R. Diviš [-] , J. Göth [-] , J. Göth [-] , D. Tesař [-] (75. J. Hruška [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Pojer [-] , J. Mareš [-] , F. Novák [-] (82. J. Vorálek [-] ) , O. Nováček [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - J. Rubák [-] , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] , M. Cabák [-] - P. Hrobař [-] (55. T. Jabůrek [-] ) , M. Matoušek [-] (55. M. Štolfa [-] ) , J. Tomek [-] (73. V. Nováček [-] ) , J. Chlup [-] (55. M. Homola [-] ) , R. Durajka [-] - M. Chadim [-]

ŽK: P. Šána , 68. J. Göth , 75. J. Göth - 53. M. Chadim , 63. J. Tomek , 70. M. Homola .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLINER Jan - PORUPKA František, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radka Vazačová

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra hostů

Domácí potřebují zabrat a vyhrát. Nicméně jsem je ještě neviděl hrát, tak těžko odhadovat jejich sílu, zato Náměšť znám a hrají líbivý fotbal a proto volím 2 a výsledek 1:3.

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích