0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 13:30

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov si až překvapivým rozdílem poradil s Mariánkami


Branky


7

Šlágr kola mezi rezervami Mariánských Lázní a Ostrova měl nakonec jasné vyznění, ač průběh tak jednoznačný zdaleka nebyl. Domácí ale na soupisku zapsali pouze 13 hráčů a absence několika jmen byla znát. Hosté ale také nemohli počítat s nikým z A týmu a mužstvo tak bylo doplněné o dorostence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během pěti minut

Po opatrném začátku a oťukávání se přišla první branka v 17. minutě. Za hosty otevřel skóre teprve 16 letý Radek Lešťan a bylo to 0:1. Než se domácí stihli vzpamatovat, lovili míč ze své sítě podruhé, o pouhých pět minut později totiž zvyšoval 18 letý Šimon Bílek. Mariánky měli problém dostat se pořádně do zápasu a hostům se poměrně v pohodě dařilo kontrolovat hru a bránit svůj dvoubrankový náskok. Ten udrželi až do konce první půle a kromě dvou žlutých karet toho jinak příliš k vidění nebylo.

A znovu dvě branky během pěti minut

Do druhé půle vstoupili domácí přeci jen o něco aktivněji a začali mít míč častěji na svých kopačkách. K vidění bylo i několik šancí které ale buďto končily vedle, nebo v rukavicích brankáře Josífka. Rozhodující moment tak přišel deset minut před koncem poločasu, když na 0:3 zvyšoval teprve 15 letý talent Martin Černý, který byl na hřšti pouhých pět minut. A aby toho nebylo málo, čtvrtou a poslední branku vstřelil v závěru Radek Lešťán, pro kterého to byla zároveň druhá v tomto utkání.

 

Ostrov se tak po prohře s Trstěnicemi vrátil na vítěznou vlnu, na kterou se pokusí navázat příští týden, kdy na svém hřišti přivítá silné Citice. Mariánky naopak po výhře nad Loktem musí zkousnout hořkou porážku a své zaváhání napravit příští víkend, kdy opět na domácím hřišti přivítají trápící se Skalnou.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Zápas do kterého jsme vstupovali s obavami. Kromě toho, že nám vypadlo několik hráčů, jsme tentokrát nemohli využít výpomoc hráčů A týmu. Šanci tak dostali hráči, kteří doposud plnili spíš roli náhradníků a kádr jsme doplnili i několika dorostenci (4 v základní sestavě). Nastoupili jsme s tím, že na hřišti necháme vše a uvidíme, na co to bude stačit. Začátek byl oboustranně opatrný. Poté se nám povedlo dát rychle po sobě dva góly což nás výrazně povzbudilo. Zbytek poločasu už jsme kontrolovali a do kabin šli s dvougólovým náskokem. Druhou půli nás domácí v určitých pasážích trochu zatlačili, vytvořili si i nějaké příležitosti, ale nám se i tak dařilo držet toho co jsme si řekli. Domácí definitivně zlomil gól na 3:0, o který se mazácky postaral mladý Martin Černý, který tak ozdobil svůj první start v dospělém fotbale. . Na závěr pečetil výsledek svou druhou brankou v utkání teprve 16ti letý Radek Leštan.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - J. Novák [-] - V. Kotous [-] , J. Mucek [-] - T. Šelmek [-] (66. D. Šmejkal [-] ) , D. Kuchárik [-] , L. Černohorský [-] , K. Doležal [-] , J. Luhan [-] , A. Bártl [-] , D. Šlajs [-]

FK Ostrov B
A. Josífko [-] - T. Navrátil [-] , Š. Bílek [-] (75. M. Černý [-] ) , P. Veselý [-] , L. Kunz [-] , T. Váňa [-] (65. D. Novotný [-] ) , M. Kiš [-] , L. Slavík [-] (83. M. Lang [-] ) , Z. Vlasák [-] , D. Groh [-] , R. Lešťan [-]

ŽK: 16. K. Doležal , 65. L. Černohorský , 89. D. Šmejkal - 27. D. Groh , 90. L. Kunz .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VU David - LHOTKA Jindřich, VOŠMIK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

Půjde o velice vyrovnané utkání, avšak Mariánky by měly získat všechny body pro sebe.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích