2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Labuda sestřelil Otrokovice


Branky


5

Na zápase fotil a report poslal Petr Kromer. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Dnešní informaci z utkání nelze začít jinak než konstatováním faktů, které tyto vzájemné souboje charakterizují. V posledních třech zápasech se totiž domácí kanonýr stal doslova katem hostů. Na své konto si připsal už 7 gólů, a to je opravdová rarita. Těmi dnešními se navíc stal nejúspěšnějším kanonýrem domácích v utkáních Moravskoslezské fotbalové ligy, na svém kontě má už 100 vstřelených gólů, a to zaslouží mimořádný obdiv a dík! Jaký byl ten vývoj dnešního zápasu? Hosté začali bez respektu. Ve 2. minutě pálil Zedníček, gólové nebezpečí zažehnal brankář Chvěja. V 5. minutě znovu Chvěja vyrazil střelu Mlýnka směřující do levé šibenice na rohový kop! V 8. minutě začalo galapředstavení domácího kanonýra. Rubý poslal kolmicí do šance Labudu a ten se nemýlil – 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, v 19. minutě nevyzrál na Chvěju Mlýnek, ve 29. minutě znovu skvělý zákrok domácího gólmana Chvěji připravil o gólovou radost Jasenského! Ve 34. minutě jásali příznivci domácích, pojistku na vedení domácích dal po standardce Rubý – Karčmář – Kubík znovu ostrostřelec Labuda – 2:0! Do poločasové přestávky tak šli spokojenější hráči domácích.

Domácí si vedení pohlídali

Do 2. poločasu nastoupili hosté se změnou brankáře, mezi tyče se postavil Konečný! Pro hostující mužstvo se stala nešťastnou 59. minuta, za svůj vulgární projev šel předčasně pod sprchy Přikryl F.! Domácí převaha se stupňovala. Do další gólové šance se dostal v 65. minutě po akci Skrocha s Rončkou znovu Labuda, ale jeho střelu stačil obránce Markovič vykopnout z brankové čáry do bezpečí. Gólem neskončil ani brejk domácích Wybraniece s Rubým v 67. minutě, střela minula svůj cíl. V 73. minutě byl Labuda blízko svému hattricku, jeho dělovku však brankář Konečný stačil vyrazit na rohový kop. V 78. minutě zahrával Zapalač rohový kop, po něm následoval bleskový brejk domácích, ale Skroch z malého vápna branku přestřelil… Hosté se neradovali z gólu ani v 82. minutě, Bahounka po jeho sólu zradila střelecká muška! V závěrečných minutách měli domácí ještě jednu gólovku v 84. minutě po akci Skrocha s Labudou pálil Gebauer, ale jeho pumelici vyrazil Konečný na rohový kop. Hosté se neradovali ani z čestného gólu v 90. minutě, střelu Kišky si přilepil brankář Chvěja do svých rukavic. Domácí si tak plným bodovým ziskem upevnili svou pozici ve středu tabulky, hosté se naopak drží i po dnešku na předposledním místě tabulky MSFL!   



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): Zápas jsme si dnes zasloužili vyhrát. Po dlouhé době jsme měli zápas ve své režii, soupeře jsme do ničeho nepouštěli a hráli zodpovědně. Rozhodující bylo, že jsme už do poločasu dali dva góly. Ten první po krásné akci a střele Labudy. Stejný hráč pak přidal i ten druhý po akci Rubý – Karčmář - Kubík. Ve 2. poločase už soupeř navíc oslabený o vyloučeného hráče neměl síly výsledek změnit. Plný bodový zisk má pro nás velkou cenu.

FC Zlínsko
Roman Matějka (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě protože měli po celé utkání větší nasazení a větší chuť zápas vyhrát.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - P. Rubý [-] , A. Rončka [-] , O. Kubík [-] , J. Massaniec [-] , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , F. Labuda [-] (89. P. Latka [-] ) , M. Pecuch [-] (84. M. Blahuta [-] ) , T. Moravec [-] , A. Karčmář [-] (84. T. Gebauer [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] (46. R. Konečný [-] ) - F. Přikryl [-] , Š. Přikryl [-] , T. Mlýnek [-] , M. Zedníček [-] , M. Vašulka [-] , J. Kiška [-] , A. Bahounek [-] (66. M. Fiala [-] ) , A. Jasenský [-] , P. Zapalač [-] , F. Markovič [-]

ŽK: 79. J. Massaniec - 47. A. Jasenský , 56. F. Přikryl . ČK: 59. F. Přikryl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Silný Zdeněk - SLABÝ Jiří, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 23:42
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 17:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:28

Tip: výhra domácích