0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dolní Benešov veze body z Nového Města


Branky


5

Na zápase fotil a report poslal Petr Krömer. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

K utkání pátého kola MSFL cestovali fotbalisté FC DB do Nového Města na Moravě. Po prvním vítězství v minulém kole měli jasný cíl, připsat si na své konto další bodový zisk. V živé paměti však měli i fakt, že v jarním utkání minulého ročníku vyhrála Vrchovina v Dolním Benešově 0:2! Velkou motivací tak měli hosté v tom, aby jim tuto porážku vrátili. Vstup do zápasu byl pro domácí šokem. Už ve 2. minutě zahrával Rubý přímý kop a proti jeho nádherné střele byl gólman Šmída bez šance – 0:1! Sebevědomí domácích tak dostalo pořádnou trhlinu. V 17. minutě byli hosté blízko druhému gólu, po rohovém kopu Rubého pálil z dobré pozice Latka, ale Šmída stačil konečky prstů vyrazit balón nad břevno. Hosté mohli své vedení pojistit dalším gólem ve 30. minutě, střelu Moravce však stačil vyrazit hlavou z brankové čáry Černý. Rychlý brejk hostů zakončil ve 33. minutě dělovkou Rubý, ale ta napjala jenom boční síť… Domácí byli blízko vyrovnání ve 40. minutě, Duda poslal kolmici na rozběhnutého Holmana, ale ten ve vyložené pozici branku hostů vysoko přestřelil.

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran zvýšili domácí svou útočnou aktivitu, ale nepřesná koncovka je několikrát zradila. V 53. minutě se zaskvěl Duda nevídanou střelou, ale ani ta netrefila cíl. Z následného protiútoku šel v 54. minutě Latka sám na domácího gólmana, trefil však jenom jeho padající tělo. V 83. minutě už ochozy jásali po dělovce Holmana, kterou však fantastickou hlavičkou vyrazil Moravec z brankové čáry! Hosté si pak v závěrečných minutách sáhli až na dno svých sil a taktickou hrou dotáhli zápas do vítězného konce. Po prvním domácím vítězství si tak na své konto připsali i první vítězství na hřišti soupeře, které je výrazně posunulo až do středu tabulky!    



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Pavel Procházka (trenér): Jsme ve složité situaci, v sestavě nám chybí zranění hráči. Soupeř se ujal vedení rychlým gólem, první poločas byl v jeho režii. Ve 2. poločase jsme hosty dostali pod tlak, šance jsme měli, ale nic se z nich gólově neujalo. Rozhodla tak branka už ze 2. minuty zápasu.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): Průběh 1. poločasu výrazně ovlivnil náš úvodní gól, byli jsme v něm lepší. Měli jsme pak i další příležitosti, ale pojistka nepřišla. Domácí byli zaskočeni, po změně stran nás několikrát přehráli, ale z gólu se neradovali. Naopak jsme mohli svoje vedení po sólu Latky pojistit, bohužel se tak nestalo, a tak to bylo dramatické až do závěrečného hvizdu, ale myslím si, že jsme dnes šli jednoznačně za vítězstvím.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , L. Hekerle [-] , L. Smetana [-] , Z. Černý [-] , P. Duda [-] - P. Partl [-] , L. Chloupek [-] , F. Holman [-] , L. Michal [-] - A. Boušek [-] (75. P. Sytař [-] )

FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - P. Rubý [-] , P. Latka [-] (72. M. Blahuta [-] ) , A. Rončka [-] , J. Massaniec [-] , D. Skroch [-] (89. D. Sobek [-] ) , N. Wybraniec [-] , J. Vrána [-] , M. Pecuch [-] (91. P. Hrdlička [-] ) , T. Moravec [-] , A. Karčmář [-]

ŽK: 35. L. Hekerle , 45. P. Partl , 51. L. Michal , 89. P. Duda - 21. N. Wybraniec , 56. A. Karčmář .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - VEJTASA Simon, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích