1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2021 10:30

9.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeň s Káčerem a Faltou v sestavě prohrála v Příbrami


Branky


11

Plzeňská Viktoria prohrála v Příbrami a to ještě chytil brankář Tvrdoň penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí penaltu nedali

Od úvodu se hra přelévala ze strany na stranu, ale první příležitosti se diváci dočkali až po čtvrthodině hry, kdy byl před vápnem faulovaný Káčer, který sám rozehrál přímý kop a jeho střela kolem zdi orazítkovala tyč Kočího branky. Ve 22. minutě hosté nebezpečně odcentrovali před bránu a dobíhajícímu útočníkovi chyběl krok a dorážel by do prázdné branky. Ve 34. minutě fauloval hostující Fišer ve vápně a domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop. Ten však domácí neproměnili, gólman Tvrdoň jej chytil. Více šancí již do konce první půle k vidění nebylo.

Hájek dal gól, poté se nechal vyloučit

První minuty nabídly opatrný fotbal. V 55. minutě domácí zahrávali přímý kop ze strany hřiště, centr do vápna si našel Pavel Hájek a hlavou poslal Příbram do vedení 1:0. V 75. minutě obdržel druhou žlutou kartu střelec jediné branky Hájek a musel předčasně ze hřiště. V závěru hosté svého soupeře zatlačili a do příbramského vápna létal jeden centr za druhým. V 87. minutě musel brankář Kočí vyrážet nebezpečné zakončení soupeře. Příbramská obrana ale fungovala skvěle a ubránila hubenou výhru 1:0.

 

Zdroj: Web FC Viktoria Plzeň



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Plzeň B
Josef Parlásek - hlavní trenér: Panuje zklamání, že jsme nevyhráli. Celkově bych řekl, že to z naší strany bylo promarněné utkání. Měli jsme určitou převahu v zápase, hlavně od 60. minuty, kdy pak navíc později šel soupeř i do oslabení. Naše koncovka nebo efektivita v poslední třetině hřiště je ale slabá, strašně málo střílíme. Pořád hledáme lepší varianty, takže chybí počet zakončení a větší přímočarost.



Sestavy


FK Příbram B
O. Kočí [-] - V. Jelínek [-] , S. Cmiljanovič [-] (58. D. Hevessy [-] ) , L. Vostárek [-] (90. D. Šimůnek [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Budínský [-] (84. Š. Jurica [-] ) , J. Vlček [-] (46. V. Plesl [-] ) , V. Kolář [-] , J. Januška [-] , D. Vott [-] , P. Hájek [-]

FC Viktoria Plzeň B
M. Tvrdoň [-] - D. Fišer [-] , T. Jedlička [-] , M. Káčer [-] , K. Krátký [-] (58. R. Aubrecht [-] ) , K. Žilák [-] , Š. Falta [-] (70. A. Čihák [-] ) , M. Kodýdek [-] (58. F. Prokop [-] ) , M. Šimek [-] (70. T. Vach [-] ) , A. Pešek [-] , P. Vacek [-] (87. J. Kolerus [-] )

ŽK: 21. P. Hájek , 50. V. Kolář , 88. O. Kočí - 33. D. Fišer . ČK: 75. P. Hájek .
Hráči zápasu: O. Kočí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tesař Tomáš - HAVLÍK Martin, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů