. Akosah 90. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:15

7.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Motorlet s Vyšehradem remizoval díky penaltě v nastavení


Branky


90. . Akosah (p.) - 85. F. Drobílek
12

Derby dvou pražských celků vítěze nepoznalo. Hosté se už téměř radovali z výhry, ale domácí Motorlet dokázal v úplném závěru srovnat z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita hostům vedení nepřinesla

V brance hostů nastoupila nová posila z Viktorie Plzeň, Viktor Šulc, který nahradil zraněného brankáře Koubu. Devatenáctiletý Šulc byl na úvod utkání dlouhou dobu bez práce. To obrana Motorletu v čele s brankářem Mihálkem se měla co otáčet. Hosté měli několik možností k zakončení, ale domácí beci několik střel zvládli zblokovat. Co prošlo to branku, to pochytal jistý Mihálek. Ve 35. minutě zahrozili také domácí, ale Gilianova hlavička mířila nad branku. Před odchodem do kabin měl po přihrávce Vandase velkou šanci hostující Suchan, ale míč netrefil ideálně a kopalo se pouze od branky.

Branky padaly až v závěru

Po změně stran Motorlet vyrovnal hru a bylo k vidění několik zakončení těsně vedle branky. Takto dopadly střely domácích Rayana, Suka a Akosaha, stejně jako hostujícího Suchana. V 71. minutě chybovala hostující obrana a Rayan se zjevil sám před Šulcem, který ale Izraelcův pokus o lob vystihl a míč s přehledem chytil. Poté dvakrát zakončoval hostující Kubeš, ale neúspěšně. V 85. minutě si na středu hřiště vzal míč Filip Drobílek, prošel přes několik bránících hráčů až do vápna narazil si s Kubešem a zblízka se trefil přesně k tyči, 0:1. V další šanci se o chvíli později objevil Suchan, ale jeho střela branku minula. V 93. minutě zahrávali domácí rohový kop, Hauer střílel nebezpečně na branku, ale jeho ránu zblokoval hostující stoper na další roh. Po jeho rozehrání zahrál ve vápně rukou střídající Topol a sudí nařídil pokutový kop pro Motorlet. Míč si vzal Bempah Nana Dwomoh Akosah a proměnil, 1:1. Hned poté bylo utkání ukončeno.

 

Zdroj: Web Slavoj Vyšehrad

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Byl to remízový zápas. Vyšehrad byl o něco lepší v první půli, my zase v té druhé. Remíza je spravedlivější, než kdyby někdo šťastně vyhrál. Výhře byl blíž Vyšehrad, ale hráli jsme v závěru na riziko, chtěli jsme vyrovnat. Povedlo se, i když po ruce ve vápně. Penalta byla. Spíš mě mrzí, že před brankou soupeře jsme vstřelili gól, který i dle posouzení lidí, co to dobře viděli, i našich střídajících hráčů, nepadl z ofsajdu. Mohlo to být zase o něco šťastnější pro nás. Ale opakuji, remíza to je asi zasloužená.

FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: Bojovné a zajímavé utkání se spoustou brankových příležitostí. Z naší strany jich bylo víc, ale hodně střel bylo zblokováno. Motorlet měl nepříjemné standardky, což potvrdil na konci zápasu. Do utkání jsme vstoupili docela dobře. V momentě, kdy jsme uhráli druhý balon, dali jsme ho na zem, tak pak jsme byli nebezpeční. Pokud se nám to nepovedlo, byl nebezpečnější naopak soupeř. To byl náš největší problém v tomhle derby. Nakonec jsme šli do vedení po individuální akci Drobílka, vytvořil si ji prakticky sám, a ještě si ji zakončil. To byla nádherná akce, klobouk dolů. Vypadalo to dobře. Jenže Motorlet začal tlačit a měl v posledních minutách snad čtyři rohy, standardky po našich hloupých faulech. V takových chvílích se pak může něco stát, a padne z toho gól. Nečekal jsem, že bude penalta, spíš že se soupeř může prosadit ze standardky. Byla penalta, něco tam plesklo, ruka asi byla. Zápas jsme končili v emocích. Byly ale spíš vůči nám samotným, že jsme si nechali vítězství takhle vyrvat, že jsme si výsledek 1:0 nedokázali uhlídat.



Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - M. Rataj [-] (86. D. Krajinský [-] ) , A. Rayan [-] , . Akosah [-] , M. Čepelák [-] , J. Hauer [-] , D. Dvorský [-] , J. Suk [-] (64. J. Walter [-] ) , A. Fotr [-] (73. D. Nátr [-] ) , D. Scharf [-] , P. Gilian [-]

FC Slavoj Vyšehrad
V. Šulc [-] - P. Tvaroh [-] , V. Šandera [-] , M. Vaněk [-] (59. M. Kubeš [-] ) , F. Čejka [-] (56. T. Matějíček [-] ) , L. Hroník [-] , D. Tokar [-] , P. Vandas [-] (88. T. Topol [-] ) , F. Drobílek [-] , J. Suchan [-] , M. Opluštil [-]

ŽK: 44. J. Hauer , 87. M. Čepelák - 43. D. Tokar , 90. P. Tvaroh .
Hráči zápasu: F. Drobílek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Štěpán Koreš
Tip experta: remíza

Tipuju remízu, dva silní soupeři a ani jeden nebude chtít prohrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů