Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov nepřekvapil, jeho mizérii tentokrát podtrhly Konstantinovy Lázně


0

Baní Zadní Chodov je asi největším adeptem na sestup v celé soutěži. V minulém ročníku se mu vůbec nedařilo a v závěru sezóny ani nebylo jisté, zda vůbec dohraji, či nastoupí do letošního ročníku. Pravidelně se Baník nedokázal scházet ani v jedenácti lidech a poměrně zadarmo daroval body svým soupeřům. A na tyto výkony navázal i letos, nejprve podlehl 0:7 Plané B a tento týden si na něj vyšláply Konstantinovy Lázně. Baník ale konečně skóroval a hned třikrát, proti sedmi trefám Lázní mu to ale nebylo nic platné. Uvidíme, zda na jeho mizérii něco změní příští utkání v Kladrubech. Pozor! Ty jsou ale letos velmi nebezpečné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týmy to rozjely ve velkém a diváci měli o zábavu postaráno

V tomto utkání na hřišti dominovaly samozřejmě Lázně, ale musíme podotknout, že Chodov jim určitě slabým soupeřem nebyl a chvílema i ukazoval svou sílu. To je ale asi tak vše, co bych k utkání říkal, protože při takové porci branek není na žádná slova moc času, ostatně, ony ty vstřelené branky hovoří za všechno. Už v osmé minutě Využil své dobré příležitosti Adam Kolář a poslal tak svůj tým do vedení. Na jeho trefu necelé dvě minuty navázal také zahájení svého gólového galavečera Josef Míšek, který nechtěl oproti Adamovi rozhodně zůstávat pozadu. Hosté poté ale trochu zapnuli a dočkali se také. O chvíli déle se tak po přihrávce na levé křídlo dostal do samostatného úniku Jan Fidler st., který bez problémů brankáře prostřelil. Poté měl ještě obrovskou šanci Adam Kurčík, který však nastřelil pouze horní spojnici brankové konstrukce. Poté už ale zase přesně pálil Adam Kolář, který poslal hosty zpět do dvoubrankového vedení. Hosté i nadále hráli celkem aktivně a své vedení po první půli podtrhli ještě jedním zásahem do kabin, když si na brankáře vyšlápl také útočník Jan Zábranský.

Druhá půle, další porce pro brankáře

Ve druhé půli byli zpočátku aktivnější domácí, opět hrozil Adam Kurčík, který nejprve podruhé orazítkoval břevno a poté nevyužil ani samostatnému výpadu na brankáře. O pár minut déle už si ale Adam Kurčík narazil se spoluhráčem a své další příležitosti parádně využil. Hosté ale bleskově odpověděli, kdy ve střelecké přetahované opět Josef Míšek vyrovnal spoluhráče Koláře. Poté ale přišla opět chvíle hostů, kdy se hlavičkou prosadil po rohovém kopu Eduard Pikl. To bylo ale už vše, nač se domácí zmohli a dále už ve své přetahované pokračovali jen hráči Lázní. Nejprve se ještě do pěti minut prosadil už potřetí Adam Kolář. Poslední branka to ale ještě nebyla, až o chvíli déle totiž definitivně poupravil stav utkání zkompletováním hattricku Josef Míšek. To běžela teprve třiasedmdesátá minuta, ale hra se poté výrazně uklidnila a pouze se dohrávalo. Nic už se tak nestalo a tři body nakonec braly Lázně.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Ze začátku to bylo v našem podání celkem dobré, ale po vlastních chybách jsme pak prohrávali 0:2 a tím se vše otočilo. Ve druhé půlce jsme pak začali zase tlačit ale nedokázali jsme toho využít a navíc jsme pak zase několikrát propadli v obraně a inkasovali. Soupeř byl dnes ale lepší, fotbalovější a my jsme byli až druzí.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
(Sokol Konstantinovy Lázně): Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - V. Skura [-] , F. Řezábek [-] , R. Mazanec [-] , M. Founě [-] - J. Fidler ml. [-] , A. Kurčík [-] , J. Kurčík [-] , E. Pikl [-] - J. Fidler st. [-] , L. Belobrad [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - F. Vacata [-] , R. Zabloudil [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] - J. Jelen [-] , J. Velich [-] , P. Rašín [-] , A. Kolář [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-]

Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - KOČKA Stanislav (N), HOLÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.