0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 14:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kokašice poprvé narazily, zdí jim byla Lesná


Branky


0

Kokašice na první body v tachovské třetí třídě dlouho čekat nemusely, protože v prvním utkání narazily na známý Brod z nižší soutěže, se kterým si poradili v poměru 3:0. Tentokrát narazili ale vyšší třídou ostřílené borce z Lesné, kterým nedokázali dlouho vzdorovat a nakonec jim podlehly ve stejném poměru, jako v prvním kole porazily Brod. Pro Lesnou to tak jsou vlastně první body, protože v první kole nestačila na Stříbro a z utkání si odnesla debakl, na který ještě dlouho nezapomene. Přesto však pro horší skóre v tabulce stále zůstává za Kokašicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná měla jasnou převahu a brzy šla do vedení

Hosté byli od začátku jasně fotbalovější a po celou dobu měli drtivou úzení převahu. Vytvářeli si jednu šanci za druhou a ukázalo se, že na produktivitě ještě budou rozhodně muset zapracovat, protože v těžších utkáních by se jim mohla špatná koncovka vymstít. Přesto se však brzy dostala do vedení, když hosté překvapili domácí obranu rychlým autovým vhazováním a než se Kokašice vzpamatovaly, tak osamocený Vasil Danko už rozvlnil síť jejich svatyně. Poté ale přišel již zmíněný střelecký útlum. Kokašice se do šancí nedostávaly a Lesná je zase nevyužívala a tak první půle ještě zdaleka o utkání nerozhodla.

Trápení Lesné v koncovce pokračuje

Obraz hry se ve druhé půli ani trochu nezměnil a Lesná stále Kokašice tlačila, ale branky se nemohla pořád dočkat. Zdálo se, že ji sna už bude muset vystačit pouze nejtěsnější možné vítězství, ale nakonec přeci jen hosté domácí hradby dobyli. Na začátku závěrečné desetiminutovky se v rychlé brejkové situaci dokázal prosadit Miroslav Baran ml., který dodal svému týmu klid. A ten se následně projevil jako velký pomocník v boji s koncovkou, protože do konce utkání se hosté prosadili ještě jednou. Opět sehráli šikovný rachlý protiútokna jeho konci stál tentokrát jako úspěšný střelec Václav Šesták, který tak jen esteticky poupravil konečný stav.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Kokašice
(Sokol Kokašice): Kokašice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Jednak utkání ovládlo hrozné počasí, které všem neuvěřitelně ubíralo na síle. Bylo to hodně náročné pro oba týmy. Nicméně domácí měli asi problém se sestavou, protože nastoupili v jedenácti hráčích, poté se jeden zranil, tak hráli jen v deseti, poté zase někoho sehnali, tak hráli zase v jedenácti a celé to bylo takové komické. Každopádně po celé utkání jsme měli územní převahu, akorát se nám nedařilo přidávat góly, ale nakonec jsme zaslouženě vyhráli a jsme rádi, že máme první tři body.



Sestavy


FC Sokol Kokašice
L. Lacman [-] - M. Kolářský [-] , D. Fořtík [-] - V. Hodonický [-] , R. Kala [-] , J. Founě [-] , V. Malík [-] , M. Zábranský [-] , D. Kolářský [-] - P. Holík [-] , V. Leopold [-]

TJ Lesná
J. Lupša [-] - V. Danko [-] , R. Danko [-] , R. Prexl [-] - P. Karafiát [-] , M. Baran st. [-] , D. Tkáč [-] - M. Goubej [-] , M. Baran ml. [-] , V. Danko [-] (38. J. Malý [-] ) - V. Šesták [-]

ŽK: 74. V. Hodonický - 30. R. Danko , 30. D. Tkáč .
Místo: Kokašice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Liškutín Antonín - POŽÁREK Zdeněk (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.