Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty ztratily vedení 3:0, ale nakonec v Plané stejně obstály


Branky


0

Za stavu 0:3 ve druhé půli se už pomalu zdálo, že Trpísty mají vše vyhráno a v klidu dovedou utkání k vítěznému konci. Jenže Planá se vzchopila a utkání ještě velmi zdramatizovala vyrovnáním na 3:3. Trpísty ale nakonec zabraly a své vedení si vzaly zpět. Nakonec se o něj ale musley ještě až do konce utkání strachovat. Ale vydržely a vyhráli 4:3. O ten dramatický závěr je ta výhra možná cennější, ale celkem by mě zajímalo, co se honilo hráčům Trpíst hlavou, když přišli o tříbrankové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty vedly 3:0 a zdálo se, že je rozhodnuto

První půle byla opravdu hodně vyrovnaná a bylo jasné, že první branka bude hodně důležitá, což se nakonec také potvrdilo. Už ve dvanácté minutě totiž otevřel skóre Jakub Wintrle, který šel na brankáře z velkého úhlu, ale nakonec využil jeho vyběhnutí a mazácky ho přehodil. Hra se sice nezměnila a stále byla velmi vyrovnaná, na Trpístech bylo ale vidět, že hrají v trochu větší pohodě. Planá postupně začala z bezmoci odpadávat Trpísty měly stále více ze hry Skvěle se jim vydařil závěr poločasu, když nejprve zvýšil Jindřich Daněk a o minutu déle také druhým záasahem Jakub Wintrle. Trpísty tak vedli ve čtyřiačtyřicáté minutě rázem o tři branky a zdálo se, že je hotovo.

Planá se sebrala a vyrovnala

Ve druhém poločase to byly ale Trpísty, které pozvolna polevovaly a přestávaly dávat do utkání vše. Planá vypozorovala svou šanci a začala se více talčit do útoku, kde se ji velmi dařilo. Svého soupeře dokonale zatalačila na jeho polovinu a brzy začala náskok stahovat. už v šestapadesáté minutě se trefil, jako první, Václav Popelka a asi o devět minut déle ho následoval Radek Pánek. Domácí byli rázem v těsném závěsu za soupeřem a herně na koni, což brzy potvrdil svou další trefou Radek Pánek a byl ovyrovnáno. Vypadalo to, že Trpísty své vedení definitivně ztratily a budou se klepat ještě i o bod, protože Planá se zdála být v tu chvíli nezastavitelná. Jenže hosté se dokázali znovu vzchopit, zabraly a vrátili se do hry. Začaly Planou opět přehrávat a asi ze dalších pět minut vrátil hostům vedení střídající Robin Táborek, který trefil centrovaný balón z voleje rovnou pod víko. Hosté měli poté už celou dobu trochu navrch a své vedení si tak už celkem v poklidu udrželi, ale je pravda, že ve fotbale nikdy nevíte, co se stane další minutu. Trpísty mohly před koncem utkání navíc ještě své vedení zpečetit, když se k dorážce proti ležícímu brankáři dostal Robin Táborek, ale netrefil se. Nakonec ho to ale mrzet nemuselo, protože Trpísty nakoenc odjížděly se všemi body.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): V první půlce byl zápas zpočátku vyrovnaný, ale nám se podařilo vstřelit jednu branku. Na přelomu poločasů se nám ale nějakým způsobem podařilo vstřelit dvě branky a Planá byla trochu zaskočená. Začalo jim to skřípat v obraně a my měli hned několik šancí. Jenže ve druhé půli přišel ale na naší straně útlum, Planá začala běhat a dobře napadat a nakonec vyrovnala. Měl jsem obavu, že ten zápas ztratíme, ale poté jsme zase zabraly a dokázaly jsme ještě zvítězit.



Sestavy


FK Planá B
J. Neuman [-] - P. Miklas [-] , P. Mikota [-] - V. Popelka [-] - M. Jeřábek [-] - T. Böhm [-] , P. Hlinčík [-] , J. Skalák [-] (46. Z. Häusler [-] ) , L. Švejda [-] , R. Pánek [-] , P. Brožíček [-] (60. T. Sádlík [-] )

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Dvořák [-] , M. Dvořák [-] , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] - R. Táborek [-] , R. Táborek [-] - J. Wintrle [-] - J. Daněk [-] , M. Hyťha [-] , M. Schuster [-] (60. R. Táborek [-] )

ŽK: 64. M. Dvořák .
Místo: Planá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Loukota Petr - MELOUNEK Václav (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.