4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby pohodlně přešly přes Brod


Branky


0

Brod v minulém kole nečekaně zaskočil Konstantinovy Lázně a získal tři body, což mu mohlo do dalších kol jistě výrazně pomoci, zejména v sebevědomému přístupu. Bylo tedy otázkou, zda to byla jen náhoda a Brod bude dále pokračovat v nepřesvědčivými výkony, nebo se tamní celek vzchopil a bude více konkurenceschopný. Rozšifrovat to měl další těžký zápas s Kladruby. Jenže ty se Brodu nezalekly a celé utkání si v poklidu ohlídaly. Kladruby nakonec vyrály snadno v poměru 4:0 a Brodu nic nedovolily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby se chopily taktovky a Brod k ničemu nepustily

Od začátku měly Kladruby více ze hry a měly v podstatě vše ve svých rukách. Brod se prakticy směrem do předu na nic nezmohl, a tak mu nezbývalo nic, než se zaměřit na defenzivu. A to mu šlo poměně dobře. Kladrubským útočníkům doslova znepříjemňoval život a vedl si skvěle. V mnoha případech měla ještě štěstí, ale přesto si za svůj obranný výkon zaslouží velké plus a pochvalu. Kladruby totiž útočili, jak jen mohly, ale, co se skórování týče, tam to bylo horší. Už v desáté minutě se sice trefil z dálky Peter Kotlár, ale poté se domácím brána hostů na dlouho uzavřela. Až v úplném závěru se dokázal trefit také Lukáš Kotlár, který přímou střelou ze standartní situace navýšil vedení na 2:0.

Hlavně to udržet

Domácí se snažili, co nejrychleji navýšit své vedení, ale dlouho se jim to nedařilo. Opět si totiž vytvářeli mnoho šancí, ale sítě se stále nevlnily. Nakonec se to ale povedlo, když se v sedmdesáté minutě trefil z dorážky podruhé Lukáš Kotlár. Tím definitivně zpečetil výhru domácích a Kladruby si mohly dovolit výrazněji polevit. Do hry se začali dostávat také hosté a několik málo šancí si také vytvořili, ale pochvalu si zaslouží také brankář Kuvík, který svůj tým v závěru podržel. A když se Brodu vsítit nepodařilo, trefili se nakonec ještě domácí. Jejich výhru koruoval hattrickem Lukáš Kotlár. Zbytek utkání už se spíše jen dohrával a Kladruby si v jeho závěru odnesly zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Myslím, že jsme mohli minimálně v první půli dát klidně více branek, ale soupeř dobře bránil a měl tam některé šikovné hráče. Ve druhé jsme chtěli dát rychlé góly a už to udržet, což se povedlo a poté už jsme výsledek jen kontrolovali.

FK Brod nad Tichou
Ladislav Kopáček (FK Brod nad Tichou): Naše hra nebyla až tak špatná, nějaké šance jsme si i vytvořili, ale spíše tedy ve druhé půli, protože soupeř nás v první k ničemu moc nepouštěl. Navíc jsme měli i trochu smůlu, ale bylo znát, že jsou ty Kladruby lepší a vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , P. Ganobjak [-] , J. Šimek [-] - M. Havránek [-] , P. Kadlec [-] , R. Valena [-] , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-] , R. Duspiva [-]

FK Brod nad Tichou
M. Majer [-] - A. Ardeleánu [-] - Z. Pytlík [-] , P. Kutílek [-] , L. Kulíř [-] , L. Kubalík [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] , P. Jonáš [-] , A. Ulbrich [-] , F. Janda [-]

Místo: Kladruby. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - KAISER Robert (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.