Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Trpísty se po výhře v Kokašicích posouvají na první příčku


0

V desátém kole měla problémy celá špička tabulky. Padl Újezd, padlo Stříbro, padly Lázně a padly také Kladruby. Z kompletní první pětice nezaváhaly jen Trpísty, i když i ty měli v tomto zvláštním kole velmi namále. S Kokašicemi totiž dvakrát prohrávaly, trápily se a jen stěží dokázali utkání nakonec otočit. Ke třem bodům jim také nakonec mohla stačit jen výhra 3:2 a ři velmi kuriózní šťastné branky. Na to se ale nehraje. Sokol získal tři body a v tabulce se posunul definitivně na první místo. Na druhý Újezd má násko tří bodů. Kokašice sice prohrály a v tabulce jim patří až dvanáctá příčka, ale stydět se rozhoně nemusí. K bodům totiž v Trpístech neměly daleko a mohou odjíždět se zdviženou hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty soupeře drtily, ale pohořely v koncovce

Domácí byli na začátku o poznání lepší a soupeř jasně a drtivě přehrávali. Avšak nedařilo se jim v koncovce, nevyužili hned asi čtyř jasných gólových příležitostí a jejich tempo postupně opadalo. Naopak soupeř se na góly tolik nenadřel a zaváhání Trpíst dokonale využil. V protiútoku obdržel dobrý centr David Kolářský, který si zpracoval balón, položil si brankáře na zem a dostal svůj tým do vedení střelou do prázdné brány. Pro Trpísty to byla velká rána a až do konce poločasu se z toho nestihly oklepat. Soupeře sice k ničemu nepustily, ale sami se neprosadily a před ruhou půlí prohrávaly.

Domácí otočili vývoj utkání třemi kuriózními zásahy

Hned zkraje druhé půle se ale domácím podařilo vyrovnat a od té doyb už měli zase jednoznačně navrch. Trefil se Jiří Dvořák, který se po obrovském zmatku dostal asi dva metry před brankou k odraženému balónu a pouze ho doklepl do prázdné brány. Jenže Kokašice na to stačily z dalšího protiútoku rychle odpovědět a o vedení je dostal opět David Kolářský. Trpísty sice soupeře jasně po zbytek celého utkání přehrávaly, ale nedařilo se jim vytvářet velké šance a nic se jim nedařilo, ačkoli všechny své síly bezhlavě vrhly do útoku. Už to pomalu začalo vypadat, že Kokašice své vedení udrží, jenže v osmdesáté minutě gólman hostů udělal velkou chybu, když mu do brány propadl tvrdý přímý kop Martina Hyťhy a bylo vyrovnáno. I bod by byl pro Kokašice úspěch, jenže ani toho se nakoenc hosté nedočkali. V osmaosmdesáté minutě si naběhl do vápna Robin Táborek, jemuž ze strany přihrával spoluhráč, jenže do přihrávky stačil ještě nohu těsně před Robinem strčit brankář, ale míč se po jeho teči odrazil tak nešikovně, že trefil Robina Táborka do tváře, od níž se pak odrazil do branky. Obrovská smůla pro kokašický tým byla podtržena. Domácí se štěstím vyhráli a získali tři body. Kokašice po třech nešťastných brankách odjíždějí domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Dnes to byl z naší strany velmi špatný zápas, asi nejhorší v celém podzimu. My jsme tedy se štěstím vyhráli, ale k prohře jsme daleko neměli. Ze začátku jsme tedy byli jasně lepší, ale nedávali jsme góly a soupeř toho využil a my jsme poté začali hrát velmi špatně. Když jsme na začátku druhé půle vyrovnali, tak se naše hra tedy zlepšila a nehráli jsme už tak špatně, ale soupeř šel pak zase do vedení. My jsme se snažili hrát hodně aktivně dopředu, ale úplně bezhlavě a bezmyšlenkovitě. V kombinaci to vázlo a zkrátka se nám nic nedařilo. Nakonec jsme to ale se štěstím otočili a vyhráli jsme. Prostě jsme měli více štěstí, než rozumu.

FC Sokol Kokašice
Juraj Mezei (Sokol Kokašice): Já si myslím, že Trpísty na nás byly hodně velké sousto a velmi těžký soupeř. Dlouho jsme to zvládali a drželi jsme se jich, ale ty kvality tam byly prostě znát. Stihly vyrovnat a ještě vyhrát. Zkrátka proti nám nastoupil kvalitní tým, který nás porazil a my mu gratulujme.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Dvořák [-] (75. R. Šedivý [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Kubašta [-] (46. P. Braha [-] ) , R. Táborek [-] - R. Táborek [-] , R. Táborek [-] - R. Táborek [-] , J. Wintrle [-] - M. Hyťha [-] , M. Schuster [-] (46. P. Roman [-] )

FC Sokol Kokašice
M. Zábranský [-] - R. Kala [-] , J. Fišer [-] , V. Březina [-] , V. Malík [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Kunc [-] , P. Holík [-] , J. Kunc [-] , J. Founě [-]

ŽK: 85. R. Táborek - 41. J. Founě .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ŠEDIVÝ Roman (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.