Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník měl vše v hrsti, v první půli dal čtyři branky, nakonec ale body opět ztratil ve druhé půli


Branky


0

Jiskra Třemešné má v poslední době velmi kolísavé a nepřesvědčivé výsledky a její forma ze začátku sezóny je ta tam. I proto byl jasný favoritem celého utkání Baník Stříbro, tým, kterému v průběžném pořadí patřila před utkáním třetí pozice. Zpočátku Baník svou troli zvládal, ačkoli tedy ztratil v první půli dvoubrankové vedení, avšak později jej opět navýšil na dvě branky a po první půli vedl 4:2. Jenž začátek té druhé mu nevyšel a Třemešné vyrovnalo. Dlouho to vypadalo na remízu, ale Jiskra nakonec v posledních minutách rozhodla a ukořistila všechny body. Desáté kolo bylo pro favorizované týmy katastrofální. Jediný z první pětice, kdo dokázal totiž vyhrát byly Trpísty, a i ty se na tři body musely proti Kokašicím pořádně nadřít. I proto tak Baníku jeho třetí příčka zůstala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní start Baníku

Lepší začátek si snad ani favorit ze Stříbra nemohl přát. Ačkoli proti němu byla totiž Jiksra outsiderem, tak neměla v žádném případě hrát jen druhé housle, protože i s její kvalitou se musí počítat. Ale zpočátku to nebylo třeba. Baník do utkání vlétl a po brankách Jana Trnky a Pavla Smolka už v osmé minutě vedl o dvě branky. Problém však byl v tom, že se Baník s tímto náskokem a dobrým začátkem uspokojil, polevil a do hry se začala dostávat také Jiskra. Hrálo se vyrovnaně a domácí z toho dokázali těžit. Už v patnácté minutě tak snížil Tomáš Duraj a bylo to opět pouze o jednu branku, což nikdy nic neznamená. Chvíli se poté hrálo bez branek, ale nakonec se Jiskra vyrovnání dočkala, když rozvlnil síť také Miroslav Malich. Jenže vyrovnání stříbrnský tým zase nakoplo a hosté začali hrát. Opět Jiskru přehrávali a už o minutu a pár vteřin déle vrátil Baníku vedení zpět Daniel Pták. V pětatřicáté minutě se pak trefil ještě Michal Petraška, a když hosté své vedení udrželi až do konce poločasu, zdálo se, že je téměř rozhodnuto.

Ještě lépe, než Baník, začala ale nyní Jiskra

Jestliže Baník měl perfektní úvod utkání, tak snad výraz pro to, jak se vyvedl úvod druhé půle Jiskře, snad ani neexistuje. O bleskové vyrovnání se totiž v první pětiminutovce postarali Radek Černý a Roman Turek. Hrálo se opět od nuly a teď už šlo opravdu o hodně. Nikdo nechtěl udělat rozhodující chybu. Dlouho se tak hrálo velmi vyrovnaně a především bez branek. Už to vypadalo, že diváci budou svědky dělby bodů, která by utkání mimochodem celkem slušela. Jenomže v pětaosmdesáté minutě ochromil hosty Radim Ebenhöh další trefou Jiksry a bylo rozhodnuto. Baník už se z kruté rány otřepat nedokázal a poté, co ztratil dvakrát dvoubrankové vedení, se vrací domů bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Jsem zklamaný, že jsme opět neudrželi vedení, a to dokonce dvakrát v jednom utkání. Porazili jsme se svým výkonem opět sami. Co je platné, že dáme venku čtyři branky, když nejsme schopni to udržet.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - T. Duraj [-] , K. Ebenhöh [-] , R. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-] , V. Novotný [-] - L. Slavík [-] , M. Malich [-] , R. Turek [-] - J. Marcínek [-] - R. Černý [-]

TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] - A. Němec [-] , J. Balogh [-] , D. Nový [-] - T. Mráček [-] , J. Trnka [-] , A. Šimek [-] , M. Petraška [-] - P. Sásik [-] , P. Smolek [-] , D. Pták [-]

Místo: Třemešné. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Uhlíř Jan - HOBL Roman (N), VYŠÍN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.