Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor si smlsnul na Zadním Chodově a má další cenné body


Branky


0

Toto byl souboj z těch nižších pater tabulky. Oběma týmům se zatím příliš nedaří. Lápe na tom zatím byl ale favorizovanější Bor, který bojuje s Kokašicemi o jedenáctou příčku a o pozici nejlepšího ze tří nováčků, kteří postoupili z nižší soutěže. Zadní Chodov byl před utkáním na třinácém místě, jen o dva body za Borem, což z utkání vlastně dělalo zápas o pozici, což mu alepoň trochu přidalo na atraktivitě. Jenžežádné drama to nakonec nebylo, Baník přijel jen s deseti hráči a od začátku bylo jasné, kdo utkání ovládne a po odpadnutí Zadnícho Chodova už nebylo, co řešit. Bor vyhrál nakonec 6:2 a v tabulce se posunul na již zmiňovanou jedenáctou příčku. Už zítra jej ale může sesadit zase níž tým Kokašic a Zadnímu Chodovu také hrozí proadnutí, na poslední místo by totiž  spadl při případné výhře Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor dvakrát polevil a Chodov se vrátil do hry

Bor měl od začátku proti oslabenému Baníku jasně navrch a s přehledem ho přehrával. Už ve třetí minutě otevřel skóre hlavou Petr Podlipský a asi o šest minut později ještě navýšil Lukáš Pták. Bor vedl 2:0 a měl vše ve svých rukách, ale vzápětí trochu polevil, brankář navíc udělal chybu, když si neporadil se střelou Marka Danka z velké dálky a Chodov byl zpět ve hře. Bor ale nechtěl dopustit žádné zbytečné drama, a tak opět nastartoval a začal postupně soupeře opět přehrávat. Ve třicáté minutě to pak v branku přetavil také Filip Fikar a domácí opět vedli o dvě branky. Jenže poté opět zbytečně polevili a nechali soupeři noho prostoru a Baník toho využil. O kontaktní branku se postaral ve čtyřicáté minutě Radek Földési a na drama bylo před druhou půlí zaděláno. 

Chodovu došly síly a Bor v klidu navyšoval

Ve druhé polovině ale Baníku úplně došly veškeré síly a od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Bor soupeře jednoznačně přehrával, vytvářel perfektní kombinace a šance a postupně už jen navyšoval své vedení. Nejprve při protiútoku dostal dobrý pas Vít Kalčík, který šel od půlky hřiště úplně sám na branku a bez váhání Rumenova prostřelil. O chvíli později se navíc podařilo prosadit také podruhé Lukáši Ptákovi, který obral soupeře ve vápně, tam se s balónem otočil, vymotal se z takové nepřehledné situace a prostřelil brankáře. Poté se dlouho hrálo bez branek. Bor si v poklidu udržoval své vedení, na které Chodov nedokázal ničím reagovat a v poklidu vedl utkání k vítěznému konci. V závěru už se pouze prosadil podruhé Filip Fikar, který jen esteticky poupravil konečný výsledek a bylo hotovo. Více už utkání nenabídlo a Bor si tak pouze dokráčel pro zasloužené tři body proti oslabenému soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Chodov přijel jen v deseti lidech. My jsme byli lepší a tlačili jsme je. Dali jsme dva rychlé góly, ale vzápětí jsme si utkání dvakrát zkomplikovali. Druhá polovina už byla ale v naší režii, přehrávali jsme je a nebylo, co řešit. Se třemi body jsme spokojeni.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Boško [-] , R. Tomaka [-] , L. Pták [-] , J. Maczko [-] , P. Podlipský [-] , V. Kalčík [-] , F. Fikar [-] , R. Mikulička [-] , Z. Bachroň [-] , J. Marcínek [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - V. Skura [-] , R. Mazanec [-] , M. Mazanec [-] , R. Földési [-] - J. Kurčík [-] , M. Founě [-] - L. Květoň [-] - M. Danko [-] , J. Květoň [-]

Místo: Bor. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - KYSELÝ Václav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.