0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice v Brodu ani jednou neinkasovaly


Branky


10. P. Janout , 40. P. Šnebergr (p.) , 65. V. Chudáček
0

V neděli před poledem mohli diváci sledovat dohrávku desátého kola v Brodu, kam dorazily k vzájemnému střetnutí s tamním nováčkem soutěže hráči Sokolu Kšice. Hosté byli proti poslednímu týmu v tabulce jasnými favority a svou roli nakonec v klidu potvrdili. Měli vše od začátku pod kontrolou a v poklidu dovedli utkání bez jediného inkasování k vítěznému konci. Pro Brod je to velmi smutná zpráva, která pro něj znamená, že se ještě minimálně týden své role soutěžního outsidera nezbaví zatímco pro Kšice tři body znamenají vzestup hned o šest míst, ale mnoho celků má ještě svá utkání před sebou, a tak jim hrozí ještě propadnutí až na deváté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice byly jasně lepší a bez problémů měly vše ve svých rukách

Od začátku bylo jasné, který tým bude dnes držet taktovku. Kšice byly lepší a vše měly pod kontrolou, nikam se zbytečně netlačily a soupeře zároveň k ničemu moc nepouštěly. Brod se totiž na nic ani nezmohl, pouze nakopával balóny, a ty hosté v poholí sbírali. Už v desáté minutě dostal hosty do vedení svou hlavičkou Petr Janout, který si naskočil na centrovaný balón z levé strany a vyběhlého gólmana hravě přehodil. To dodalo hostů herní pohodu a více sebevědomí. Kšice měly zkrátka vše bezpečně ve svých rukách a pouze si udržovaly své vedení. V závěru první půle navíc ve vápně zastavil domácí obrana za cenu faulu Jana Šetlíka a sudí nařídil pokutový kop, kterého bez váhání využil Petr Šnebergr. Kšice tak vedly před druhou půlí o dvě branky a bylo rozhodnuto.

Druhá půle už byla pouze formalitou

Ve druhé půli se obraz hry ani trochu nezměnil a hosté si stále v pohodě udržovali své vedení. V pětašedesáté minutě navíc ještě trochu přitlačili a po rohovém kopu se hlavou prosadil také Václav Chudáček. Zbytek poločasu už se spíše dohrával. Brod si za celý zápas nevytvořil snad jedinou šanci. Akorát jednou se dostal do menšího náznaku, kdy měl vše ve svých rukách útočník Pytlík, ale na hranici vápna pohořel, přišel o míč a byl konec celé akce. Nic už se zkrátka nezměnilo a Kšice si tak bez potíží dokráčely pro tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Brod nad Tichou
Václav Křehlík (FK Brod nad Tichou): Kšice byly běhavější, lepší a důraznější. Sbíraly všechny naše balóny, které my jsme pouze nakopávali. Na víc jsme se totiž nezmohli, nehráli jsme tak, jak jsme chtěli a zaslouženě jsme prohráli.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme odehráli dobrý zápas, celou dobu jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli 3:0. Kluci podali dobrý výkon a zaslouží si mé díky.



Sestavy


FK Brod nad Tichou
J. Burián [-] - M. Majer [-] (65. P. Jarušek [-] ) , Z. Pytlík [-] , P. Jonáš [-] , D. Novák [-] , J. Mlynár [-] (50. M. Hišem [-] ) , L. Kulíř [-] , L. Kubalík [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] , F. Janda [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - P. Kaprhál [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasal [-] , A. Smetana [-] (78. K. Friedenberger [-] ) - P. Šnebergr [-] (48. J. Pařízek [-] ) , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , P. Jankov [-] - P. Kasl [-] (55. J. Holub [-] ) , P. Janout [-] (85. K. Hornyicki [-] ) -

ŽK: 67. M. Šetlík .
Místo: Lom. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Uhlíř Jan - KOPÁČEK Radek (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.