Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby odváží z Lesné nečekaně krutý debakl, o pátou příčku však nepřijdou


Branky


0

Kladruby byly před utkání jasnými favority a o jejich výhře pochyboval jen málokdo. Letos se jim prostě daří, mají kvalitní kádr a Lesná má kolísavé výkony, které na soupeře teoreticky stačit neměly. Jenže stačily, to by ale zas takové překvapení nebylo, překvapení je totiž spíš to, jakým způsobem ji k výhře stačily. Kladruby v utkání nevstřelily jedinou branku a Lesné se to podařilo hned šestkrát. To je opravdu velmi krutý výsledek, obzvláště poté, co Kladruby nehrály až tak špatně, jak tom ůže vypadat. Tento výsledek jistě bude aspirovat na překvapení kola. Kladruby ale ostudná prohra o pátou příčku nepřipraví, dotáhnout se na ně ale zítra může Halže. Lesná v tabulce předskočila hned čtyři týmy a má ještě dsta reálnou naději, že pokud Újezd výrazným rozdílem porazí již zmiňovanou Halži, může se posunout ještě o trochu výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Malý podržel svůj tým a Lesná po první půli vedla

Lépe a jistěji začaly podle očekávání Kladruby a zdlo se, že si dnes celkem v poklidu dokráčí pro tři body. Jenomže Lesná hrála velmi takticky a lavně efektivně. Snažila se hrát na rychlé brejky a využívat otevřené hry soupeře, což se ukázalo, jako geniální tah. Když se jí navíc skvěle vydařila druhá desetiminutovka, tak byly všichni totiž dokonale zasočeni. Nejprve se trefil Dominik Tkáč, trochu se štěstím, když v souboji dostal vysoký balón do sítě. O dvě minuty déle už ale Dominika Tkáče o poznání elegantněji našel zadovkou ve vápně Vasil Danko a bylo to 2:0. Zpočátku se zdálo, že si tím Lesná koupila lístky na projížďku peklem a ještě více nabuzené Kladruby ji teď totálně zdrtí závalem branek. Jenomže vše měl naprosto pod kontrolou naprosto úchvatný Jakub Malý, který pro dnešní zápas zaskočil na pozici brankáře a osvědčil se skvěle. Jakub vychytal úplně, vše, co na jeho branku letělo. Hosté měli nesčetné množství šancí a mezi nimi některé velmi, ale velmi nadějné, kdy už zbývalo jen překonat brankáře, ale prostěto nešlo. Jakub Malý byl, jako skála a udržel svému týmuskoro až do konce poločasu vedení 2:0. Proč skoro? Protože ke konci půle se domácí oklepali a Dominik Tkáč využil dalšího centru z pravé strany, který mu zpracoval jeden ze spoluhráčů a předložil mu jej do skvělé pozice, a on zvýšil na 3:0. A poté se ještě Kladruby blýslky gólem do kabin, když narazil Radku Vavřičkovi spoluhráč, který stál zády k bráně, a Radek bez váhání prostřelil vše, co mu stálo v cestě. A bylo v podstatě rozhodnuto.

Vasil Danko rychle zvýšil a nebylo oč hrát, přesto musel Malý ještě likvidovat dvě penalty

Ve druhé půli se velmi rychle prosadil Vasil Danko, který dostal dobrý balón do běhu a neměl už potíže brankáře prostřelit. Tím definitivně zpečetil už jisté vítězsví Lesné, ale domácí museli být stále ještě na pozoru, protože hosté se pořád nevzdávali. Klarduby Lesnou opět výrazne přehrávaly a měly mnoho dalších šancí, jenže v ráně stál pořád skvělý Malý. Když to navíc nešlo ze hry, měly Kladruby k dispozici ještě dokonce za fauly Lesné ve vápně dva pokutové kopy. Jenže dnes zkrátka ani to na Lukáše Malýho nestačilo. V závěru tak už jen Malý nakopl balón dopředu na Šestáka, který si povodil několik soupeřů a parádní přihrávkou uvolnil před brankou Václava Dnaka, který už neměl nejmenší problém zvýšit na konečných 6:0. Pro Lesnou je to tak velký úspěch, za který ale vděčí zejména skvělému brankáři. Kladruby odjíždí domů bez bodu.  



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Václav Šesták (TJ Lesná): Utkání se hodnotí dobře, když jsme vyhráli 6:0. Por nás bylo důležité, že jsme dali dvě rychlé branky a pak nás začali přehrávat, jenže nás podržel skvělý brankář, který chytil dokonce dvě penalty a podal famózní výkon. Pak jsme se z toho ale oklepali a přidali jsme další dva góly. Soupeř postupně ve druhé půli odpadal a my jsme ještě své vedení navýšili. Velkou pochvalu si ale nezaslouží pouze náš brankář, ale všichni kluci, podali jsme totiž velmi dobrý kolektivní výkon.

TJ Kladruby
Jiří Šrámek (TJ Kladruby): My jsme byli lepší, ale soupeř využíval své šance a vyhrál. My jsme měli špatnou koncovku a soupeř hrál velmi účinně na rychlé protiútoky a my jsme propadávali v obraně. Nedali jsme navíc dvě penalty a od toho se vše odvíjelo. Více to ani není, jako ohodnotit.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] , J. Voron [-] - P. Karafiát [-] , R. Vavřička [-] - D. Tkáč [-] , M. Baran ml. [-] , V. Danko [-] (70. M. Goubej [-] ) - V. Šesták [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] (70. J. Šrámek [-] ) , P. Ganobjak [-] , J. Šimek [-] - M. Havránek [-] , P. Kadlec [-] , R. Valena [-] (70. L. Žižka [-] ) , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-] , R. Duspiva [-] (46. J. Havránek [-] )

ŽK: 66. M. Havránek , 69. R. Valena .
Místo: Lesná. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - GANGUR Michal (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.