Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně ztratily formu, Planá je vynesla v zubech


Branky


0

Konstantinovy Lázně se v poslední době potýkají se ztrátou formy a k lepším výkonům je nějak nemůže nabudit ani posilování o hráče A-týmu. Planá si zatím odehrála vždy své, jako favorit zvítězila a jako outsider většinou padla. Lázně jsou na tom opačně. Ze začátku sezóny vyhrávaly jedno utkání za druhým a chvíli dokonce vévodily na čele tabulky. Jenže teď přišel útlum a vše korunovala porážka na hřišti Brodu, posledního týmu v tabulce. Také Planá klesající formu soupeře postřehla, dokázal ji využít a s přehledem s ním na svém hřišti zametla. V tomto kole ale zaváhala většina favoritů, a tak Lázně na čelo tabulky tolik neztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá si vypracovala po vyrovnání soupeře vedení a to už udržela

V Plané se hrálo ve velkém tempu. Bylo to velmi otevřené, rychlé a přímočaré utkání. Oba celky se prezentovaly dobrou kombinační mezihrou a dokázaly si vytvářet mnoho šancí. Bylo předem jasné, že bude velmi důležité odskočit výrazněji soupeři. Lépe začala Planá, kterou dostal už v sedmé minutě do vedení Jan Gažík, ale na druhé straně brzy vyrovnal Josef Míšek a hrálo se v podstarě zase od nuly. Jenže Planá vypadala od začátku maličko přesvědčivěji a měla možná i mírně navrch, čehož poté dokázala využít. Nejprve si na balón naběhl až z vlastní půle Tomáš Böhm, kterého pohotově našel Jiří Mikač, a on si ho jen zpracoval a pod gólmanem rozvlnil síť.To ale nebylo nic neobvyklého, ptotože Tomáš se o podobné akce pokoušel celý zápas, ale ne vždy se dostal do zakončení a  ne vždy to vyšlo. Ale zpět k utkání, o pár minut déle ještě zvýšil na 3:1 Jan Gažík a to bylo velmi důležité, možná i klíčové. Důležité bylo ale zejména také to, že Planá už toto vedení po zbytek první půle udržela a do šaten odcházela v daleko lepší výchozí pozici.

Rychlé navýšení a bylo rozhodnuto

Plané se poté potvrdilo chvíli po začátku druhé půle ještě navýšit na 4:1 a bylo rozhodnuto. Trefil se Václav Popelka a od té doby už nebylo, co řešit. Lázně odpadly. Sice díky pokutovému kopu, kterého využil Adam Kolář, ještě snížily, ale závěrečná desetiminutovka už patřila pouze domácím. Už o chvíli déle totiž ještě navýšil Miroslav Jeřábek a v úplném závěru při nastavení se pak povedlo zopakovat si svou branku Tomáš Böhm, který dostal z přímého kopu dobrý centr a tvrdu střelou za pomoci břevna upravil na konečných 6:2. Planá tak má tři body, které ji posouvají zase o něco výše a Lázně zase mohou smutnit nad další porážkou.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): My jsme brzy dali gól, což bylo velmi důležité. Oni měli hodně posli z A-týmu a my jsme se také sešli v mnoha lidech, takže to bylo velmi pohledné a kvalitní utkání. Hrálo se rychle a kombinačně. Jenže nám se více dařilo střelecky, což rozhodlo. Dokázali jsme jim ve druhé půli odskočit, oni poté odpadli a my už jsme si vše pohlídali. Tři body jsou pro nás skvělé.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačili vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Neuman [-] - P. Miklas [-] , T. Böhm [-] , Z. Häusler [-] , O. Suchý [-] - J. Mikač [-] , P. Hlinčík [-] (64. J. Skalák [-] ) , V. Popelka [-] - P. Slivoně st. [-] (45. L. Švejda [-] ) , J. Gažík [-] , M. Jeřábek [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Píha [-] , J. Bock [-] , O. Nuhlíček [-] - R. Zabloudil [-] (64. K. Seknička st. [-] ) , J. Jelen [-] , M. Surovčík [-] , V. Kolář [-] (45. M. Stehlík [-] ) - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-] - A. Kolář [-]

ŽK: 28. P. Miklas , 69. J. Mikač - 80. M. Surovčík , 93. J. Bock .
Místo: Planá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - ŠAŠEK Miroslav (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.