2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov obral nečekaně Planou, sahal po třech bodech, ale nakonec má pouze jeden


Branky


0

Zadnímu Chodovu perfektně vyšla první ple, ve které hosty z Plané dokonale zaskočil, a když se za stavu 2:0 odcházelo do šaten, měl perfektně nakročeno ke třem bodům. Své vedení držel opravdu dlouho, ale nakonec dvakrát kapituloval v poslední desetiminutovce, jednou dokonce v úplně poslední minutě, a rozhodnout musely až penalty. V těch se lépe dařilo Plané, která tak nakonec ukořistila velmi cenné dva body, protože ani sama už nejspíš v remízu ani nedoufala. Může se zdát, že je to pro Baník dobrý zisk, ale ve sutečnosti je to obrovská ztráta, protože ztratit takto dobře rozjeté utkání musí být pro tým ze sestupových příček snad ještě větší katastrofa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj ovlivnilo zranění

Oba týmy k utkání nastoupili pouze s jedenácti hráči. Hrálo se velmi vyrovnaně a zdálo se, že to bude zajímavá přetahovaná. Jenže vše poté ovlivnilo zranění na straně Planá, která se poté musela obejít na hřišti bez jednoho hráče a Zadní Chodov měl od té doby převahu. Vytvářel si více šancí a hrál v naprosté pohodě. Brzy se po rohovémk kopu trefil Radek Mazanec, který tak otevřel skóre. A už po třech minutách vyslal na branku první prudčí střelu v utkání Eduard Pikl, který se rovnou trefil a Chodov vedl o dvě branky. Toto vedení už si domácí Baník udržel až do konce poločasu a měl ke třem bodům opravdu perfektně nakročeno.

Plané dorazily posily

Ve druhém poločase dorazily Plané posily z A-týmu a od té doby měli hosté jasnou převahu a domácím nezbývalo nic, než se jen bránit a doufat. A ačkoli Planá musela jít zase brzy do desíti po červené kartě Petra Hlinčíka, na její převaze už to nic nezměnilo. Baník ale mnohorkát podržel domácí gólman a s jistou dávkou štěstí si domácí své vedení opravdu dlouho drželi. Už se dokonce začínalo zdát, že se Planá ani neprosadí a Chodov svou výhru udrží, jenže v osmdesáté minutě nakopl hosty gól Radka Švarcbeka a Planá měla ještě deset minut na to, dostat utkání alespoň do penalt. Už se ale zdálo, že ji to dnes nevyjde, když dostal pas za obranu domácí Jan Kurčík a pelášil sám proti brankáři, ale minul, a tak bylo vše stále otevřené. A tato chyba jej bude asi ještě dlouho mrzet. Baník totiž v úplně poslední minutě své vedení ztratil a po druhé brance Radka Švarcbeka musela následovat dělba bodů.

Jedna chyba rozhodla

Ani při penaltách se Baník dlouho nevzdával a živil naději na body a dlouho bylo vše otevřené, jenomže nakone jednu chybu udělal, a to rozhodlo. Planá se trefila pokaždé a o konečném dělení bodů mezi oba týmy bylo rozhodnuto. Planá veze domů dva.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): My jsme začali dobře aktivně. Soupeř dorazil jen v jedenácti a my jsme byli také jen v jedenácti, takže to bylo vyrovnané. Soupeři se ale poté jeden hráč zranil a my jsme měli převahu. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení a to jsme si už do konce poločasu udrželi. Druhou půli jsme nezačali dobře, jim dorazily posily a my jsme se museli bránit. Chvíli před koncem mohl ještě rozhodnout Kurčík, který šel sám na branku, ale nedal a my jsme inkasovali v poslední minutě na 2:2. Při penaltách jsme nakonec ztratili i druhý bod. Škoda.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - R. Mazanec [-] , F. Řezábek [-] , K. Štrupl [-] , M. Founě [-] - R. Földési [-] , J. Květoň [-] , L. Květoň [-] , E. Pikl [-] - J. Kurčík [-] , M. Danko [-]

FK Planá B
J. Neuman [-] - P. Miklas [-] - J. Mikač [-] , P. Hlinčík [-] , V. Popelka [-] , T. Sádlík [-] - M. Jeřábek [-] (46. G. Lanfranchi [-] ) , P. Slivoně st. [-] - R. Švarcbek [-] , P. Široký [-] , T. Mikač [-]

ŽK: 40. J. Kurčík , 56. L. Květoň , 62. E. Pikl , 78. K. Štrupl - 45. P. Hlinčík , 62. J. Mikač . ČK: 54. P. Hlinčík .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - KOČKA Stanislav (N), SOVKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.