2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby podruhé padly a rázem klesají až na osmou příčku za středečního přemožitele ze Kšic


Branky


0

Kladrubským fotbalistům nevyšlo už druhé utkání v řadě a celý tým tak velmi rychle klesá tabulkou. Po porážce v Lesné sice ještě zůstaly Kladruby v první pětce, ale poté, co ve středečním vloženém kole padly také těsně v Kšicích už klesají až do druhé poloviny tabulky. Jsou osmé a na skóre je předskočily Halže i Kšice. Sokolu Kšice přitom stačily k výhře pouhé dva zásahy, které těsně předčily jeden kladrubský a tři body tak ve Kšicích zůstaly. Blíže první pětce však mohou oba týmy nakopnout už jejich další zápas. Kladruby čeká Planá a Kšice Lesná, což jsou hratelní soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice šly brzy do vedení, což bylo velmi důležité

Utkání to rozhodně špatné nebylo, hrálo se hodně vyrovnaně, Kšice hrály velmi takticky a skvěle si plnily své defenzivní povinnosti a zároveň s velkou pravidelností přidávaly také ofenzivní výpady. Kladruby hrály dobře, ale vždy pohořely v takové té předfinální fázi a příliš šancí také neměly. Takže abych to ještě jednou shrnul, oba týmy hrály dobře a zodpovědně, ale utkání i přes svou kvalitu moc šancí nenabídlo a ještě o něco chudší byl gólový přísun. Avšak skóre bylo toevřeno už velmi brzy, to ještě Kladruby nebyly v obraně natolik zpevněné a pozorné a po přesné střele Pavla Kaprhála z dálky poprvé inkasovaly. Po zbytek první půle ale utkání provázel právě ta ofenzivní bezzubost obou týmů, a tak si Kšice celkem v pohodě své vedení udržely.

Domácí se opět brzy trefily a bylo prakticky rozhodnuto

I ve druhé půli se hrálo v podobném duchu, a tak diváky už nemohl malý počet branek nijak zaskočit. Jako první se opět trefily Kšice, když se další střelou ještě před vápněm prosadil opět Pavel Kaprhál, který z první pálil po přhrávce Jana Šetlíka. Bylo rozhodnuto. Kladruby se na nic příliš nezmohly a Kšice své vedení udržely až do samotného závěru utkání. Jenže Kladruby se ještě nakonec přeci jen ozvaly a zaznamenaly alespoň čestnou branku, když se trefil Tomáš Kotlár. Jenže to už běžela poslední minuta utkání a hostům už snížení nebylo nic platné. Tři body zůstaly v Kšicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme podali dobrý výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Kluci splnili vše, co jsme si řekli a vyšlo to. Jsme určitě spokojení.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Kasl [-] - A. Smetana [-] (46. N. Škornička [-] ) , P. Kasal [-] , V. Chudáček [-] (75. J. Holub [-] ) , M. Bureš [-] - J. Šetlík [-] , P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] (83. K. Hornyicki [-] ) , P. Kaprhál [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , V. Kučera [-] (60. J. Šrámek [-] ) , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] - L. Žižka [-] , M. Havránek [-] , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] - R. Duspiva [-] , T. Kotlár [-]

ŽK: 25. L. Žižka , 31. P. Kotlár , 61. T. Kotlár .
Místo: Kšice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MILOTA Radek (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.