3:1
(2:0)
61. J. Tejkal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoklasa hattrickem sestřelil Bor


Branky


13. M. Stoklasa , 24. M. Stoklasa (p.) , 83. M. Stoklasa - 61. J. Tejkal (p.)
0

Restar soutěže je zahájen. O první utkání roku naší soutěže se postaraly týmy Sparty Dlouhý Újezd B a Sokolu Bor B. Favorita měl zápas jasného, a sice domácí celek, který však už mnohorkát ukázal, že umí prohrát s každým. Navíc nikdo nemohl tušit v jaké formě budou týmy na restart připraveny, a tak se bylo, nač těšit. Žádné větší překvapení se však nakonec nekonalo. O to se postaral zejména Milan Stoklasa, který rozhodl o výhře svého týmu hattrickem, na nějž dokázali hosté odpovědět pouze jednou trefou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd ze svého tlaku vymačkal dva zásahy

Sparta byla od začátku jaasně lepší a soupeře výrazně přehrávala. Vytvářela si jednu šanci za druhou a hostující tým skvěle držel brankář Šroubek, ale ani on není neprůstřelný, a tak se Sparta už ve třinácté minutě dočkala poprvé. Trefil se Milan Stoklasa, který se tak postaral o vůbec první letošní branku soutěže. A uběhlo asi jen dalších deset minut a Milan Stoklasa už přidal rovnou druhou. Od té doby se však domácím přestalo střelecky dařit, a tak se také do šaten odcházelo za stavu 2:0, i když by se ale asi nikdo nedivil, kdyby Újezd vedl více.

Stoklasa stvrdil body hattrickem

Domácí se ve druhé půli stáhli a snažili se pouze kontorlovat hru, to však neměli dělat, protože tím nabídli více prostrou soupeři, kterému se později podařilo díky pokutovému kopu snížit na 1:2 a vrátit se tak do utkání, i přes to, že hrál Bor už dávno jen v devíti lidech, protože z utkání museli dva hráči odstoupit. Již zmiňovaný pokutový kop zakončil přesně Josef Tejkal. Bor si poté sice ještě drobné šance vytvořil, ale Újezd se také začal tlačit opět více dopředu. Tentokrát se mu však díky svkělému brankáři příliš nedařilo, nakoenc se však Milan Stoklasa přeci jen trefil také potřetí, a definitivně tak rozhodl o výhře domácích. Posledních sedm minut pak už bylou opouhou formalitou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit

TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Soupeř byl od začátku lepší, vytvářel si šance a byl hodně aktivní. Nás v první půli hodně podržel brankář. Druhou půli jsme sice hráli jen v devíti lidech, protože nám postupně odstoupili dva hráči, ale hra se trochu srovnala, protože soupeř výrazně polevil, a nám se tak podařilo snížit na 1:2. Poté nám opět pomohl brankář, ale pět minut před koncem soupeř rozhodl dalším zásahem a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] , E. Dravecký [-] - M. Stoklasa [-] , P. Chejnovský [-] , P. Pavlík [-] , J. Hanilec [-] - J. Podlesný [-] , T. Bizoň [-] - V. Zušťák [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Boško [-] , A. Zouhar [-] , R. Mikulička [-] , V. Boško [-] , P. Podlipský [-] , J. Maczko [-] , F. Fikar [-] , L. Pták [-] (10. J. Tejkal [-] ) , V. Kalčík [-] , J. Marcínek [-]

ŽK: 23. V. Zušťák - 23. J. Tejkal .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIGAČ Marek - BUČAN Ondřej (N), PTÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.