1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná přehrála Jiskru Třemešné a má první tři body


Branky


0

Velký otazník visel před tímto víkendem nad týmem Lesné. TJ Lesná si totiž vylosovala volno místo zápasu s odstoupivšími Kokašicemi hned na první utkání jara, a tak se poprvé představila až tentokrát, proti možná mírně favorizované Jiskře Třemešné. Své diváky však Lesná nezklamala a nakoenc dokázal dovést utkání ke zdárnému konci. Lesná vedla už od deváté minuty, ale Jiskra pozděkji vyrovnala, a tak také skončil poločas. Dlouho to vypadalo na poměrně spravedlivou dělbu bodů, ale Vasil Danko se nakonec v jedenaosmdesáté minutě zasloužil o rozdílovou branku, sovu druhou v utkání, na níž už Jiskra odpověď nenašla, a tak brala Lesná všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací brance předcházelo nejspíš ofsajdové postavení

utkání v Třemešné bylo velmi vyrovnané, ale Lesné se přesto podařilo už brzy prosadit, když dokázal rozvlnit síť po rohovém kopu Vasil Danko. A tak měla Lesná v utkání menší výhodu. Byl však začátek zápasu, šance byly na obou stranách a stát se mohlo cokoli. Velkou škodou bylo pro hosty Václavem Šestákem nastřelené břevno, které mohlo vtisknout Lesné už daleko slibnější start v prvním klání. Této své výhody se však hosté dlouho nechtěli vzdát, věděli, že na svůj úvod jarní části sezóny schytali silného soka, a že musí hrát velmi disciplinovaně a snaživě. V závěru o ní však nakoenc stejně přišli, když se po sporném okamžiku trefil Josef Marcinek. Této brance však předcházel velmi zajímavý moment, a sice rozhodování lajnového sudího, zda odpískat ofsajd, či nikoli. Svůj verdikt totiž několikrát změnil, a tak nakonec hlavní rozhodčí nechal hru plynout, i když mnozí to viděli jinak. Jak to ale bylo ve skutěčnosti, to už se asi nedozvíme. Jisté je jen to, že po první půli byl stav vyrovnaný.

Lesná nakonec urvala v závěru všechny body

Ve druhé půli už se však tak vyrovnaný zápas nehrál a Lesná měla jasně navrch a vytvořila si velké množstí šancí, ale v koncovce to vázlo. Lesná měla k dispozici dokonce i penaltu, které se však Václav Šesták nezhostil zrovna nejlépe. A tak nasazení Lesné postupně ovadalo a hra se vyrovnávalo. Dlouho už to vypadalo, že nakoenc bude muset přijít dělba bodů. To se však nakonec nepotvrdilo. Asi deset minut před koncem se podařilo prolomit střeleckou smůlu Vasilu Dankovi a bylo rozhodnuto. Tři body tak nakoenc brala Lesná.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Hrálo se vyrovnané utkání. My jsme se však brzy dostali do vedení, ale soupeř dokázal po velmi sporném okamžiku, který hraničil s ofsajdem, při kterém čárový sudí několikrát změnil svůj verdikt,dokázali domácí vyrovnat. Čímž myslím, že nás asi maličko poškodil, ale k tomu se nechci vyjadřovat, sám jsem to neviděl úplně nejlépe. Ve druhé půli jsme byli ale výrazně lepší a měli jsme mnoho šancí, dokonce jsme nevyužili penaltu, při které Šesták navázal na sovu smůlu z předchozí půle. Zkrátka jsem v zápase při zakončovaní měli celkem smůlu. To dostalo soupeře trochu do hry, ale my jsme byli stále lepší a asi deset minut před koncem jsme rozhodli. Máme tři body a nemůžeme být nespokojení.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - L. Kubena [-] - R. Turek [-] - J. Marcínek [-] , T. Veselý [-] (74. J. Rohlena [-] ) , K. Ebenhöh [-] , V. Novotný [-] , R. Černý [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Malich [-] , L. Slavík [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , J. Voron [-] - D. Tkáč [-] , M. Gangur [-] , P. Karafiát [-] , M. Baran st. [-] , V. Šesták [-] , R. Vavřička [-] - M. Baran ml. [-] , V. Danko [-]

ŽK: 57. D. Tkáč , 77. M. Baran ml. .
Místo: Třemešné. Počet diváků: 23. Rozhodčí: Friedenberger Karel - TOMAN Jaroslav (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.