Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník kráčí za postupem dál, tentokrát bez lítosti smazal ze hřiště Kšice


Branky


0

Baník je letos nekomrpomisní a vše naznačuje tomu, že pokud se postupu nevzdá, příští rok už bude brázdit vody vyšší soutěže, do níž jednoznačně patří. To Stříbrnští potvrdili také v utkání proti Kšicím, se kterými neměli jediný problém a hravě je ze hřiště úplně vymazali. Zvítězili 7:1 a zaslouženě tak navýšili svůj náskok na prvním místě. Teď už zbývá Baníku jediné, uhájit jej, ale to by při jeho formě neměl být nejmenší problém, ale nezakřikněme to. To Kšice se trápí podstaně níže, "až" na sedmém místě, přesto je to jedna z jejich největších porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice dorazily jen v devíti lidech

Kšice dorazily do Stříbra jen s devíti hráči, čímž favorizovanému Baníku vše výrazně usnadnily. Nehrály sice špatně, ale Baník si zkrátka uměl se svou výhodou skvěle poradit a od začátku měl výrazně navrch. Už v šesté minutě z toho také vytěžil první branku, když se trefil Jan Trnka, ale poté se mu střelecky trochu dařit přestalo a ve dvaadvacáté minutě jej dokonce jistě zamrazilo v zádech, když Kšice v devíti lidech vyrovnaly. Přímý kop asi z půlky hřiště nakopl Bureš rovnou do vápna, kde Milota hlavou jen uvolnil Petra Jankova, který balón usměrnil do branky. To bylo ale v podání Kšic asi tak vše. Od té doby už si totiž Baník dokázal hrát to své a příliš nechyboval. O malou chvíli déle mu tak vrátil vedení Michal Petraška a později jej ještě navýšil Daniel Pták. To už bylo ale pro první půli vše a za stavu 3:1 se nakonec odcházelo do šaten.

Kšicím dorazily posily, ale pozdě

Do druhé půle už sice hosté naskočili v jedenácti lidech, ale to už bylo pozdě. První půle v oslabení je velmi vysílila, a tak byla nyní převaha Baníku snad ještě větší, než když Stříbro hrálo proti devíti lidem. A podle toho se také tvaroval konečný výsledek. Nejprve jej totiž na 4:1 pozměnil druhým zásahem Michal Petraška, později ho doplnil také Tomáš Mráček a o deset minut déle pak zvyšoval na 6:1 Lukáš Pubrle. Definitivní tečku za utkáním udělal ale až deset minut před koncem Adam Šimek, který upravil na konečných 7:1 a jen tak podtrhl mizérii Kšic. Tři body si tak domácí v záapse prti Kšicím bez potíží udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Baník Stříbro: Stříbro se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Myslím si, že Stříbro dnes bylo rozhodně lepší, i když nás hodně poznamenalo to, že jsme první půli hráli jen v devíti lidech, což nás stálo hodně sil. Druhou půli už jsme sice odehráli v jedenácti, ale na Baník už jsme neměli ani fotbalově, a tak Stříbro zaslouženě vyhrálo. Na závěr bych chtěl ještě chlapcům poděkovat, že bojovali i v těch devíti lidech a nevzdali se. Podali velmi dobrý výkon.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] - J. Balogh [-] , A. Němec [-] , K. Šaman [-] - M. Petraška [-] , D. Pták [-] - P. Sásik [-] (46. L. Pubrle [-] ) , P. Smolek [-] (46. R. Šedivý [-] ) - J. Trnka [-] (69. P. Žíla [-] ) , A. Šimek [-] , T. Mráček [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] - J. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - R. Milota [-] , L. Dýdek [-] , K. Dýdek [-]

Místo: Stříbro. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - ICHNATOLYA Robert (N), JANOUT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.