0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby podlehly Jiskře


Branky


0

Jiskra Třemešné svůj boj o druhé postupové místo nevzdává, což potvrzuje také porážkou kvalitních Kladrub, které si dokázala perfektně ohlídat a bez inkasování je porazila v poměru 2:0. Zatímco Jiskra se v tabulce na své největší rivali trochu dotahuje, Kladruby v bojích poblíž srředu tabulky touto porážkou výrazně ztrácejí a zároveň padají níže. V příštím kole je však čeká nepříliš rozehraný Bor, proti němuž by si mohly dojít pro kýžené tři body a získat zase trochu v tabulce.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladrubským nevyšel úvod

Na první branku tedy diváci opravdu nemuseli čekat moc dlouho, už v deváté minutě se totiž podařilo rozvlnit síť Radimu Ebenhöh a skóre bylo otevřeno. Dále se ale hrálo velmi vyrovnané utkání, ve kterém měly šance oba týmy. Žádnému z nich se ale už tolik nedařilo střelecky, a tak všechny jejich šance ve zbytku poločasu zůstaly bez odezvy v podobě branky. Jiskra si tak do druhé půle odnášela jednobrankový náskok.

Rozhodla až poslední desetiminutovka

Ve durhé půli týmy navázaly na stejný herní obraz, kterým se utkání mohlo chlubit ataké v půli první, a tak se na gókl muselo stále čekat. Vše navíc bylo pořád nejsné, vzhledem k tomu, že jedna branka na jakékoli straně mohla vše změnit. Daleko od ní neměly oba týmy, ale ani jednomu se ji nedařilo dlouho vstřelit. Pak ale přišla poslední desetiminutovka a v té se Jiskra konečně dočkala gólu, který ji velmi ulevil. Ve třiaosmdesáté minutě se totiž trefil Vlastimil Novotný, který tak stvrdil výhru Jiskry a mohl slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] (60. J. Šrámek [-] ) - T. Kasl [-] , M. Havránek [-] (69. E. Samko [-] ) , L. Kotlár [-] - R. Duspiva [-] (72. V. Kučera [-] ) , T. Kotlár [-] - P. Kadlec [-] , R. Valena [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - R. Turek [-] - L. Kubena [-] , J. Drgáč [-] (64. L. Slavík [-] ) , M. Burian [-] (82. D. Chludil [-] ) , P. Duraj [-] , M. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] , T. Veselý [-] , V. Novotný [-] , R. Ebenhöh [-]

Místo: Kladruby. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rada Aleš - KAISER Robert (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.