Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor v Kšicích sahal po bodech, ale opět ho srazily vlastní chyby


Branky


0

Kšická rezerva v neděli narazila na rezervu Boru a s tou měl velké problémy. Ve vyrovnaném zápase mu totiž nedokázala pořádně odskočit a o tříbodový zisk se musela strachovat až do závěrečného hvizdu. Nakonec ale své vítězství uhájit dokázala, a tak všechny body zůstaly v Kšicích, které však měly tentokrát velké štěstí, že dělal kvalitní soupeř mnoho chyba tím se oěpt sám hodně znevýhodnil. V Boru si už na to ale pomalu jistě zvykají, protože jsou na tom podobně téměř v každém utkání. Jen aby se jim to ale nakonec nevymstilo, k sestupovým příčkám už jsou to jen čtyři body, a tak není radno nic podcenit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšicím vyšla skvěle první čtvrthodina, ale pak Bor hru vyrovnal

Kšice perfektně vystihly úvod utkání, ve kterém soupeře přehrály a dokázaly se velmi rychle ujmout důležitého vedení, když centr po rohovém kopu propadl až k Václavu Chudáčkovi, který jej pouze přiklep placírkou do branky.Ani to ještě Bor neprobudilo, a tak měly Kšice stále navrch a nakoenc se také dočkaly druhého zásahu, když si obhodil posledního obránce a následně i přehodil brankáře Petr Kasl. To už ale Bor trochu nakoplo, a tak se hra postupně vyrovnávala a hosté se vlemi rychle dočkali snížení, když dokázali Borští krásnou kombinací uniknout po levém křídle, odkud centrovali do vápna, kde nabíhající Lukáš Pták střelou z voleje vrátil Bor do zápasu. Pak se hra trochu uklidnila a týmy se v nepohledném utkní spíše přetahovaly o balón. Zápas navíc provázelo mnoho nepřesností, a tak si týmy i těžko dostávaly do šancí. První půle tak skončila 2:1.

Bor už ztrátu z první půle nedotáhl

Stejnou se týmy prezentovaly také ve druhé půli, ale tentokrát už branky padaly a k vidění bylo i celkem dost spálených šancí z obou stran, čímž byla nudná část a nepohledný fotbal celkově alespoň trochu ozvláštněn. V pětašedesáté minuě utekl po pravé straně Petr Janout, který ve finále jednoduše obstřelil brankáře a vsřelil velmi důležitý třetí gól. Na ten Bor dokázal velmi rychle odpovědět trefou Víta Kalčíka, ale vzápětí se hend zase dvěma kličkami uvolnil ve vápně Petr Kasl, který brankáře v klidu prostřelil i napodruhé. A to o výsledku rozhodlo. Bor se sice v závěru ještě hodně snažil a nakoenc i vymyslel ještě kontakntí branku, kterou zaznamenal Radek Bláha, ale na vyrovnání už se nedstalo, a tak nakoenc hosté odjížděly ze Kšic s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát: My jsme dnes odehráli vyrovnané utkání. Na obou stranách byla spousta chyb, ale my jsme z něj nakonec vyšli vítězně, za což jsme pochopitelně rádi, i když zápas v našem podání nebyl ideální a fotbal to hezký nebyl.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Je to stejné, jako vždy. Opět nás ze hry vyřadily vlastní hloupé chyby. Když ale nebudu brát ohled na konečný výsledek, tak byl zápas od desáté minuty vyrovnaný a chvílemi jsme byli i lepší. Měli jsme i velké šance, kterých jsme nevyužily, které mohly zápas také ovlivnit, ale nakonec jsme se trefili jen třikrát, a to nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] - P. Kasal [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - P. Janout [-] , J. Pařízek [-] (50. M. Šetlík [-] ) , P. Kasl [-] (81. K. Friedenberger [-] ) -

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - O. Cimprik [-] , F. Fikar [-] , P. Podlipský [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , J. Maczko [-] , V. Hlaváč [-] , V. Kalčík [-] , J. Marcínek [-] , R. Bláha [-]

ŽK: 34. P. Janout .
Místo: Kšice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - MILOTA Radek (N), PTÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.