2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda vystřílel Pečkám tři body


Branky


16

Ve vyrovnaném zápase a po bezbrankovém poločase se opět střelecky ukázal Jaroslav Svoboda a dvěma góly zařídil pro Červenopečecké další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance domácích

Po úvodním seznamování se první osmělili domácí, ale střely Podneckého a Zákouckého Pazderu neohrozily. Hosté si dokázali vypracovat několik rohorvých kopů, ale většinou z nich žádná hrozba pro domácího gólmana nevyplynula.

 

Po dvaceti minutách, kdy toho diváci moc neviděli, trochu obrany povolily ohrožení branek. Na jedné straně hlavičkoval po rohu osamocený Kostak nepřesně, o několik minut později po Kostakově akci vyděsil Linharta dělovkou Kotala, ale pečecký brankář míč vyrazil a dorážku Čermáky zblokovali obránci.

 

Před bránou Pazdery zase po faulu před šestnáctkou střílel Bílý doprostřed brány, po průniku Cardy netrefil přesně míč před bránou v dobré pozici Převrátil, opět Bílý dostal spoustu prostoru, ale z dvaceti metrů netrefil bránu.

 

Před koncem poločasu měli domácí další příležitosti. Proti Cardovi včas vyběhl Pazdera a tečoval míč na roh. Gólman hostů vytáhl skvělý zákrok i proti trestňáku Svobody, když robinzonádou vyškrábl míč ze šibenice.

 

Hsoté se během první půlky příliš k vážnému ohrožení domácí brány nedostali a Pečení zase svoje šance neproměňovali. Tak zatím 0:0.

 

 

 

Svoboda zařídil tři body

"Druhou půlku nás Tuklaty na čtvrthodinu zavřely na naší půlce, ale hrálo se jen po vápno, protože jejich centry jsme blokovali nebo vyhrávali osobní souboje", komentoval další dění domácí trenér Matěj Bílý. "A navíc hosté nebyli moc přesní.

 

Na druhou stranu se nám dařilo držet obraný blok, který se dobře pohyboval a soupeř neměl moc prostoru a času. Dělali jsme zbytečné fauly a tím jsme pomáhali držet Tuklaty na naší půlce. Poté ale přišel náš gól, který soupeře nalomil a nám rozvázal nohy… dlouhý centr z půlky na velké vápno do ohně poslal Bílý a tam si ho našel Jaroslav Svoboda, zpracoval a vypálil k levé tyči, hezký a velmi důležitý moment - 1:0.

 

Poté se hra přelévala ze strany na stranu, hodně se přerušovalo okolo poloviny, bylo pár závarů v obou vápnech a poté náš druhý gól, který byl skoro jako přes kopírák, jen centrující byl Podnecký a zakončení mířil Jaroslav Svoboda k pravé tyči - 2:0.

 

Pak už zbývalo jen pár minut do konce a i přes trochu nervózní závěr jsme si výhru pohlídali a dokonce jsme mohli Svobodou, Cardou a Převrátilem navýšit."

 

 

 

 

 






Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Tři body jsme si zasloužili. Byli jsme lepší, nebezpečnější, měli jsme více brankových příležitostí a hlavně jsme dvě branky dali a žádnou jsme neinkasovali. To že jsme žádnou branku nedostali, je pro nás moc dobré a mám z toho radost. Je to hlavně dobrá zpráva pro hráče, kteří správně navnímávají nové prvky v naší hře a dokáží je z tréninku přenést do zápasu. Sice to jde pomalu, stále děláme chyby, ale pokrok tam je i přes to, že už osmý zápas (předpřípravné + přípravné období) hrajeme v jiné sestavě, hráči si na sebe zvykají za pochodu. Stále máme šest hráčů na marodce. V první půlce jsme hráli velmi dobře, hráči plnili taktiku a trpělivě jsme si vypracovávali šance, které jsme ale trestuhodně zakopávali do křoví, byla tam cítit nervozita. Naopak vstup do druhé půlky jsme prospali a zbytečně jsme se nechali zmáčknout a dobrých 15minut jsme se jen bránili. A díky první brance jsme se vrátili do zápasu a drželi jsme s Tuklaty krok. Poté přišel druhý zásah a bylo rozhodnuto. V podstatě obě dvě naše branky padly po standardní situaci z půlky hřiště a výborné orientaci Jardy Svobody na velkém vápně. Tuklaty poté hrály v křeči směrem dopředu a my jsme si už v klidu výsledek pohlídali.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Utkání z mého pohledu mizerné úrovně ve kterém domácí nakonec zvítězili zaslouženě, protože měli více snahy a vůle za což byli v závěru utkání odměneni dvěmi brankami z kopaček Svobody. My jsme za celé utkání vyprodukovali 2 střely na branku v podání Kotaly a Vondráčka a to je mizerná vizitka stejně jako náš sobotní výkon. Domácím gratuluji k výhře a nám nezbývá nic jiného než v týdnu pořádně potrénovat a pokusit se napravit si reputaci v domácím utkání s Libodřicemi.



Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - T. Charouzd [-] , M. Carda [-] , M. Převrátil [-] , J. Kubelka [-] , D. Zákoucký [-] , T. Podnecký [-] , M. Bílý [-] , M. Hanousek [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] (82. J. Eszenyi [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Mazur [-] , M. Jansta [-] , P. Patáčik [-] , Š. Votava [-] (59. M. Pytloun [-] ) , M. Kotala [-] (85. M. Procházka [-] ) , I. Kostak [-] , J. Vondráček [-] , M. Kassa [-] , P. Jambor [-] , D. Čermák [-]

Hráči zápasu: J. Svoboda - J. Pazdera .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZUZA Miloš (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuklaty předvedly parádní vstup do sezóny, ale ani Pečky nehrály zle. Zápas by mohl přinést více branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů