3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice se doma o body obrat nenechaly


Branky


24. V. Dittrich (p.) , 46. M. Pánek , 73. V. Dittrich - 89. T. Opolzer
16

V těžkém zápase uspěli domácí, kteří vedli v poločase brankou z penalty. Hned po příchodu z kabin přidali druhý gól a dovedli zápas do vítězného konce. Hosté pouze v posledních minutách korigovali výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libodřice vedou po penaltě

Na hřišti důrazných Libodřic se představil technický a mladý tým nováčka soutěže Štítar: "Štítary mají mladé mužstvo, které těží z mladých hráčů, kteří tam prošli dorostem. A mají ve svém středu Kalivodu s Kmochem", znal dobře soupeře domácí kouč Adam Baško a doplnil taktiku: "Hráče jsem na tyto dvě opory důrazně upozorňoval, tak je snad zvládnou uhlídat."

 

Naproti tomu obavy měl i trenér hostů, Daniel Kmoch: "Chybí nám hned pět hráčů, jsme značně oslabeni. Ale o výsledek se porveme."

 

Do dvacáté minuty byl fotbal velice vyrovnaný, pro diváky ale chybělo koření - žádné šance, žádné góly. Až potom byl při průniku faulovaný v šestnáctce Pánek, míč si na penaltový puntík postavil Václav Dittrich a nedal Lepšímu šanci - 1:0.

 

Ale pro další průběh hry v první půli to nemělo žádný efekt. I nadále se hrálo od vápna k vápnu a nic nebylo zdaleka rozhodnuté.

 

 

Pánek určil ráz zápasu

Hosté si určitě představovali úplně jiný začátek druhého poločasu. Proti jejich představám byl Milan Pánek, který už po minutě po samostatném průniku zvýšil na 2:0. Od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo.

 

Štítarské rychlá branka zlomila, domácí si na hřišti dělali, co chtěli. Ale to zakončení... Škoda, že se nabídnuté a vypracované šance nepodařilo proměnit. Ujala se jen dělovka Václava Dittricha pod klacek - 3:0.

 

Sympatická hra hostů přinesla ovoce v samím závěru, když po chybě libodřické rozehrávky kosmeticky upravil výsledek Tomáš Opolzer - 3:1.

 

"Dnes mám radost z výsledku, z předvedené hry už tolik ne", hodnotil při odchodu ze hřiště Adam Baško. To Štítary musí na body čekat minimálně do příštího týdne. "Nezbývá než pokračovat v boji o první body v dalším domácím utkání s Ratboří", konstatoval Daniel Kmoch.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Myslím, že celý zápas jsme byli lepší, jen jsme to nedokázali vyjádřit brankově. Jsem rád, že si kluci kopli proti takovým fotbalistům jako jsou Lukáš Kmoch a Lukáš Kalivoda a zvládli to výborně, nekopli si! Štítarům přeji jen to nejlepší, protože mají a dělají mládež.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Zápas se rozhodl hned na začátku druhého poločasu, kdy jsme dostali gól na 2:0 po brejku domácího hráče. V 73. minutě přišlo po několika šancích domácích definitivní k. o. Nám se podařilo už jen zmírnit naši prohru. Ještě bych rád touto cestou popřál brzké uzdravení hráči Velimi Zdeňku Novákovi, kterému ráno na zápase dorostu proti Nymburku zlomili nohu. Člověk pak ten fotbal vidí trochu jinak....



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - J. Košík [-] , V. Dittrich [-] , M. Beníšek [-] , M. Pánek [-] , T. Němec [-] , M. Matějka [-] (46. F. Šafránek [-] ) , V. Suchý [-] , L. Pohanka [-] , D. Strejček [-] (46. V. Patočka [-] ) , M. Hovorka [-] (63. F. Krejčí [-] )

Štítarský SK
M. Lepší [-] - S. Uman [-] , L. Kmoch [-] , J. Miškovský [-] (62. F. Hoření [-] ) , P. Suchánek [-] , L. Kalivoda [-] , A. Přibyl [-] (74. K. Šín [-] ) , M. Lepší [-] , T. Opolzer [-] , M. Dohanič [-] , M. Pýcha [-]

ŽK: 10. M. Hovorka , 90. V. Dittrich .
Hráči zápasu: L. Pohanka , V. Dittrich , T. Němec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - MLÁZOVSKÝ David (N), DOLEJŠÍ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Pokud budou Štítary hrát na krásu, tak proti bojovným Libodřicím neuspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích